Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai controversate momente ale fostului presedinte francez, Nicolas Sarkozy

Adevărul Adevărul,
Cele mai controversate momente ale fostului presedinte francez, Nicolas Sarkozy

Nicolas Sarkozy a fost al 23-lea presedinte al Frantei, cu un mandat de cinci ani, intre 2007 si 2012. Atat in timpul mandatului prezidential cat si in afara acestuia, Sarkozy a fost un personaj controversat, criticat si admirat deopotriva. in ultimele zile acesta se afla din nou in atentia presei, fiind acuzat de trafic de influenta. Mai jos, o retrospectiva a celor mai controversate momente ale omului si politicianului Sarkozy. continuă pe Adevărul

Cele mai mari frici ale primului an de parinte si cum sa le depasesti

Sa fii parinte si nu e tocmai usoar, iar asta o auzi si in stanga si in dreapta. Pana cand nu esti pus in fata faptului implinit, de multe ori crezi ca ceilalti exagereaza. Insa cand ajungi cu bebelusul acasa,.

Avocatul lui Sarkozy, retinut intr-un dosar in care apare si numele fostului presedinte

Avocatul lui Nicolas Sarkozy a fost retinut luni intr-un presupus caz de trafic de influenta si incalcare a secretului de instructie, in care este citat si numele fostului presedinte francez, potrivit unei surse judiciare.

Fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, arestat intr-un dosar de coruptie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat in arest preventiv marti dimineata, intr-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenta, o masura fara precedent impotriva unui fost sef al statului francez, a declarat pentru AFP o sursa judiciara.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, arestat preventiv

Nicolas Sarkozy a fost retinut de procurorii anticoruptie din Franta, pentru a fi audiat in legatura cu un presupus trafic de influenta, informeaza BBC News. Presa straina sustine insa ca fostul presedinte francez a fost plasat in arest preventiv marti dimineata.

Grecii - europenii care isi iau cele mai lungi vacante din UE. Romania, vacante mai scurte decat media europeana

Grecii isi iau cele mai lungi vacante in UE, iar finlandezii si letonii pe cele mai scurte, arata datele publicate de oficiul european de statistica- Eurostat. Romania se afla in jumatatea inferioara a clasamentului. Potrivit aceluiasi document, atunci cand calatoresc in strainatate, romanii prefera Italia, Bulgaria si Grecia, in vreme ce tara noastra este inclusa doar de turistii maghiari in top 3 destinatii turistice europene.

STUDIU: Care sunt cele mai neobisnuite lucruri uitate de turisti in hotelurile din Romania

Turistii care isi petrec vacanta in hoteluri sau pensiuni din Romania uita in camere obiecte personale, mai mult sau mai putin valoroase. Printre cele mai neobisnuite obiecte uitate de turisti se afla un papagal, o rochie de mireasa, un catel sau o geanta cu bani, arata un sondaj recent in randul proprietarilor de unitati de cazare din intreaga tara.

in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

INFOGRAFIE in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Algeria, reeditarea uneia dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale

In 1982, Algeria producea una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, reusind sa castige cu 2-1 in fata Germaniei de Vest, in primul meci din faza grupelor la turneul final gazduit de.

Cele mai noi camere de supraveghere ACTi au ajuns in magazinele din Romania

Cele mai noi camere de supraveghere de la ACTi Corporation Taiwan au ajuns in magazinele de specialitate din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )