Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai cunoscute descantece pentru deochi raspandite in spatiul romanesc. Incantatii furnizate de doctorul Google

Adevărul Adevărul,
Cele mai cunoscute descantece pentru deochi raspandite in spatiul romanesc. Incantatii furnizate de doctorul Google

Istoria poporului roman este strans legata de cateva zeci de superstitii si cam tot pe atatea leacuri pentru a le risipi, iar deochiul este una dintre cele mai cunoscute si asimilate. 65% dintre romani cred in deochi, arata un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES). continuă pe Adevărul

ZIUA iNDRAGOSTITILOR 2019. Cele mai frumoase mesaje, urari de ZIUA iNDRAGOSTITILOR. Google celebreaza VALENTINES DAY cu un Google Doodle special

EZIUA iNDRAGOSTITILOR in mai toata lumea, e momentul pentru cele mai frumoase mesaje pentru persoana iubita. Google sarbatoresteZIUA iNDRAGOSTITILOR 2019 cu un.

Cum sa ai mai multi bani? Cele mai tari trucuri pentru a avea mereu buzunarul plin

Cum sa ai mai multi bani. Intr-o perioada precum cea prezenta este important sa stii cat mai multe despre bani, despre gestionarea lor si, de ce nu, despre multiplicarea lor. Mai mult ca oricand, este bine sa asculti.

Tunelul alpin al dezbinarii - De ce Franta si Italia se cearta pentru unul dintre cele mai scumpe proiecte feroviare europene

Tunelurile sunt printre cele mai complicate lucrari de infrastructura si, daca acum 160 de ani un tunel de 4 km era ceva fantastic, in prezent cele mai lungi au peste 50 km si gazduiesc trenuri ce ruleaza si cu 200 km/h. Un mega-tunel de 8,6 miliarde euro care a inceput sa fie construit pe linia Torino - Lyon a starnit certuri in politica italiana, dar si intre Franta si Italia, tari a caror relatie s-a racit mult. Sustinatorii spun ca tunelul va scoate sute de mii de camioane de pe sosele, iar opozantii spun ca este o uriasa risipa de bani publici bazata si pe minciuni. insa lucrurile nu sunt deloc simple pentru calea ferata ce costa 150 milioane euro/km.

Cele mai WOW genti si posete prezentate la NYFW

Zilele acestea, New York este, fara doar si poate, orasul care da startul celor mai hot trend-uri in materie de moda. Va prezentam astazi cele mai cool genti si posete prezentate la New York Fashion Week.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Mesaje Valentines Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urari si felicitari de ZIUA iNDRAGOSTITILOR

Mesaje Valentines Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urari si felicitari de ZIUA iNDRAGOSTITILOR 2019. Valentines Day este ziua in care toti indragostitilor isi declara iubirea si isi ofera dovezi.

Una dintre cele mai moderne gradinite din Romania, inaugurata intr-o comuna din Buzau

Intr-o comuna din judetul Buzau a fost deschisa una dintre cele mai moderne gradinite din Romania. Proiectul a fost inceput cu un deceniu in urma. A durat mult pana cand au fost obtinuti banii, dar anul acesta gradinita din satul buzoian Capatanesti si-a deschis portile.

Cele mai comune cinci fantezii amoroase!

Psihologul Justin Lehmiller a intervievat 4,175 de americani cu privire la viata lor sexuala. Astfel, el a realizat unul dintre cele mai ample si mai cuprinzatoare sondaje al fanteziilor sexuale realizat in SUA pana in prezent.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in fuctie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in functie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )