Libnet.ro
UNICEF

21:15

Una dintre cele mai moderne gradinite din Romania, inaugurata intr-o comuna din Buzau

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai moderne gradinite din Romania, inaugurata intr-o comuna din Buzau

Intr-o comuna din judetul Buzau a fost deschisa una dintre cele mai moderne gradinite din Romania. Proiectul a fost inceput cu un deceniu in urma. A durat mult pana cand au fost obtinuti banii, dar anul acesta gradinita din satul buzoian Capatanesti si-a deschis portile. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Mai multi straini care lucreaza in Arabia Saudita au parasit regatulin ultimul an, iar exodul nu se opreste aici. in conditiile in care companiile se lupta cu o scaderea afacerilor, iar.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in fuctie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in functie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Viata de caine, una dintre cele mai de succes carti de copii

Dupa succesul cartii ilustrate pentru copii, Povestea lucrurilor, K281;stutis Kasparavi269;ius revine cu un nou titlu pe placul celor micim Viata de caine, care spune povestea unui catel satul sa mai fie catel. Cartea este unul dintre cel mai bine vandute titluri de la Editura.

Tunelul alpin al dezbinarii - De ce Franta si Italia se cearta pentru unul dintre cele mai scumpe proiecte feroviare europene

Tunelurile sunt printre cele mai complicate lucrari de infrastructura si, daca acum 160 de ani un tunel de 4 km era ceva fantastic, in prezent cele mai lungi au peste 50 km si gazduiesc trenuri ce ruleaza si cu 200 km/h. Un mega-tunel de 8,6 miliarde euro care a inceput sa fie construit pe linia Torino - Lyon a starnit certuri in politica italiana, dar si intre Franta si Italia, tari a caror relatie s-a racit mult. Sustinatorii spun ca tunelul va scoate sute de mii de camioane de pe sosele, iar opozantii spun ca este o uriasa risipa de bani publici bazata si pe minciuni. insa lucrurile nu sunt deloc simple pentru calea ferata ce costa 150 milioane euro/km.

Cele mai cunoscute descantece pentru deochi raspandite in spatiul romanesc. Incantatii furnizate de doctorul Google

Istoria poporului roman este strans legata de cateva zeci de superstitii si cam tot pe atatea leacuri pentru a le risipi, iar deochiul este una dintre cele mai cunoscute si asimilate. 65% dintre romani cred in deochi, arata un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES).

Romnul Ciprian Manolescu, distins cu unul dintre cele mai importante premii n matematica

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii l-a felicitat pe romanul Ciprian Manolescu, profesor de matematica la Universitatea California din Los Angeles UCLA) care a castigat Premiul E. Moore Research Article Prize pe anul 2019. Cercetatorul roman a castigat Premiul Moore pe 2019 pentru articolul sau intitulat Pin 2) - equivariant Seiberg-Witten Floer homology and the triangulation conjecture, publicat in Journal of the AMS.

in Romania au fost inregistrate cele mai putine nasteri din ultima jumatate de secol

Fata de luna decembrie 2017 numarul nascutilor-vii a fost mai mic cu 1. 045 in luna decembrie 2018 fata de aceeasi luna din 2017, iar numarul persoanelor care au decedat a fost cu 2. 776 mai mare fata de luna.

Timashev, Veeam: Cautam un nou spatiu in Romania, pentru 250 de angajati

Veeam este una dintre cele mai dinamice companii IT din Romania, angajand peste 400 de oameni. Am stat de vorba cu Ratmir Timashev, co-founder si executive vice president, WW sales si marketing la Veeam, pentru a afla mai multe despre strategia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1958 seconds )