Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai cunoscute expresii si proverbe in latina. Cum se traduc Dura lex, sed lex, Ora et labora si Fiat lux

Adevărul Adevărul,
Cele mai cunoscute expresii si proverbe in latina. Cum se traduc Dura lex, sed lex, Ora et labora si Fiat lux

Unele expresii din limba latina sunt atat de des folosite incat au fost asimilate vorbirii curente, chiar daca cei care le utilizeaza nu cunosc semnificatia lor. continuă pe Adevărul

DOLIU in lumea presei! A murit una dintre cele mai cunoscute VOCI din televiziune (VIDEO)

Marius Ancuta, comentatorul celor mai importante evenimente din snooker, a murit la varsta de 50 de ani. Eurosport a dat vestea in aceasta seara, prin intermediul lui Noli Cobilanschi, Director Editorial.

Cele mai cunoscute si ciudate teorii ale conspiratiei despre presedintii SUA

Imaginatia bogata de care dau dovada unii, coroborata cu o serie de intamplari, mai mult sau mai putin controversate, au dat nastere in timp unei adevarate culturi a teoriei conspiratiei, foarte in voga in special peste Ocean. La toate acestea au contribuit indirect si presedintii celei mai puternice natiuni, SUA, prin actiunile si prin numeroasele scandaluri in care au fost implicati de-a lungul timpului.

Topul judetelor cu cele mai multe locuri de munca

Peste 34. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in judetele Prahova si Arad, cele mai putine fiind in judete precum Suceava, Caras-Severin si Salaj, arata datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). intre altele, cele mai multe companii cauta muncitori necalificati pentru asamblarea si montarea pieselor sau agenti de securitate.

Inspectia Judiciara va verifica, pana la finalul anului, dosarele de mare coruptie si cele mai vechi de zece ani

Inspectia Judiciara a anuntat, vineri, ca va verifica, pana la finalul anului, dosarele de mare coruptie si cele mai vechi de zece ani, la toate instantele. De asemenea, se va verifica termenul de redactare a hotararilor si activitatea magistratilor-asistenti de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

SFANTUL ILIE. Cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri de SF ILIE

SFANTUL ILIE Sute de mii de romani sarbatoresc pe 20 iulie ziua de SFANTUL ILIE. E ocazia perfecta sa le trimiti celor dragi, cele mai calde mesaje, urari si sms-uri de SFANTUL ILIE SFANTUL ILIE La multi.

Cele mai frumoase mesaje pentru bunica

Mesaje pentru bunica scrie orice copil macar o data in viata. Fie ca este ziua de nastere a bunicii, fie ca este ziua mamei, fie ca este orice alta sarbatoare, copiii simt nevoia sa aleaga cele mai frumoase mesaje pentru bunica.

O stoarce de energie! Care este jucatoarea din circuitul WTA care ii face cele mai mari probleme Simonei Halep!

Simona Halep a dezvaluit numele jucatoarei din circuitul feminin in compania careia joaca cele mai istovitoare meciuri.

US Open ofera cele mai mari premii din istoria tenisului: Castigatorii vor lua cu 1 milion de euro mai mult cat a luat Halep la Roland Garros

Premiile oferite la editia din acest an de la US Open vor stabili recordul pentru cele mai mari din istoria tarii. Acest lucru dupa ce organizatorii au decis sa creasca premiul oferit castigatorilor cu 100.

PlayStation Hits iti aduce cele mai bune jocuri de PS4 la pret mic, pentru totdeauna

Oficialii Sony au anuntat de curand lansarea programului PlayStation Hits. Prin acest sistem, cele mai bune jocuri de PlayStation 4 lansate de-a lungul anilor vor fi oferite intr-un ambalaj nou, cu un pret mai mic. Majoritatea jocurilor de PS4 au un pret de 250 300 lei la momentul lansarii, iar daca este vorba de [].

Forbes: topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri in decurs de un an. Pe ce locuri se claseaza George Clooney, Messi, Mayweather si Cristiano Ronaldo

George Clooney 57 de ani) este, potrivit clasamentului Celebrity 100 al Forbes, actorul cu cele mai mari castiguri inregistrate in decurs de un an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )