Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai curajoase femei din Romania, premiate de Ambasada SUA

Antena3 Antena3,
Cele mai curajoase femei din Romania, premiate de Ambasada SUA

Erika Garnier, o tanara in carucior cu rotile, a fost desemnata de Ambasada Statelor Unite la Bucuresti cea mai curajoasa femeie a anului. La ceremonie au mai fost premiate inca alte cinci. continuă pe Antena3

Acestea sunt cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisnuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria, scrie playtech. r.

TOP 10 cele mai bune aeroporturi din lume: aici te bucuri de spa, zone verzi si arhitectura moderna

Cele mai bune aeroporturi din lume au fost votate de peste 13 milioane de calatori din 106 tari dupa o serie de criterii, printre care confort, localizarea toaletelor, securitate si limbile straine vorbite de angajati. Iata care sunt aeroporturile in.

Cea mai mare banca din Romania nu mai acorda credite prin programul Prima Casa

BCR, cea mai mare banca din Romania, a scos din oferta sa de creditare imprumuturile Prima Casa, pentru ca a epuizat plafonul de garantii. BCR acorda acum doar credite ipotecare.

eMAG: cele mai bune reduceri din aceasta saptamana

EMAG are o noua serie de reduceri in aceasta saptamana, la o gama variata de produse. in cazul in care itidoreai un telefon mobil produs de una dintre cele doua mari companii din Coreea, trebuie sa stii ca eMAG are o serie de reduceri importante la aceste dispozitive. Mai sunt vizate, printre altele, tabletele Android [].

Tutun de lux: cele mai scumpe tigari din lume

Fumatul este considerat de multi drept un viciu scump, care sapa adanc in buzunarele multor persoane cu venituri si-asa scazute. Dar pentru pasionatii de lulea, exista si anumite branduri rare, de o calitate aparte care, deloc surprinzator, sunt si cele mai scumpe tigari din lume.

Luvru de Certeze: Cele mai celebre picturi din lume pot fi admirate pe peretii vilelor osenilor din comuna satmareana (FOTO)

Pentru satenii din comuna satmareana Certeze, saracia este o stare pe care nu o mai cunosc de ani buni. Dupa ani de zile in care au muncit in strainatate, osenii se mandresc cu vile si.

Topul domeniilor cu cele mai mari salarii in Romania

Salariile romanilor sunt in crestere in ultima perioada, angajatii din majoritatea domeniilor castigand bani in plus in ultimul an. wall-street. ro iti prezinta domeniile de activitate in care se castiga cel mai bine in prezent, potrivit datelor INS.

Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Radu Tudor a afirmat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca una dintre cele mai importante banci din Romania trece printr-o criza grava. Sistemul bancar are de unde sa piarda.

Business Report: Ce sosele inutile se construiesc acum in Romania, in opinia angajatilor de la Drumuri; Dilema celui mai mare salariu din Romania; Clientii Mossack Fonseca, preponderent din BRICS si lumea araba

Bomba de sub ANAF: Mari companii sunt instiintate ca au pierdut, din oficiu, codul de TVA. Criteriile netransparente si secretul celor 4. Premiera: Un trader privat roman de energie a fost obligat sa renunte la clienti, din cauza datoriilor. ANRE a anuntat ca unii dintre clientii.

Red Carpet la iHeartRadio Music Awards. Cele mai frumoase aparitii

Cele mai mari nume din industria muzicala din Statele Unite ale Americii au luat parte la decernarea premiilor iHeart Radio. A fost o seara spectaculoasa, pe scena urcand U2, Taylor Swift sau Zayn Malik, insa toata atentia a fost concentrata, ca de obicei, pe covorul rosu. Selena Gomez si Zendaya au fost favoritele criticilor de moda in acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )