Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai eficiente remedii pentru a scapa de muscaturile de tantari

Adevărul Adevărul,
Cele mai eficiente remedii pentru a scapa de muscaturile de tantari

Chiar daca sunt mici, tantarii pot crea mari neplaceri. Mici vampiri se intalnesc peste tot si mai cu seama in zonele impadurite si acolo unde exista o sursa de apa. Muscaturile lor provoaca roseata si mancarime, iar pentru cei mici sunt chiar neplacute. continuă pe Adevărul

GRAFIC Care este orasul cu cele mai scumpe terenuri din Romania. Surpriza: Nu este Bucurestiul!

Cluj-Napoca a devenit orasul cu cele mai scumpe terenuri pentru dezvoltari industriale din Romania, preturile de aici, in locatii de maxim interes, fiind si de aproape doua ori mai mari decat cele cerute pentru o locatie din Bucuresti, arata o analiza a companiei de consultanta imobiliara Dunwell, specializata in sectorul Industrial.

China ameninta SUA cu o noua arma in razboiul comercial dintre cele doua: mineralele rare. De ce sunt ele importante?

Pe fondul razboiului comercial, China a amenintat cu impunerea de restrictii asupra unora dintre cele mai importante resurse pentru Statele Unite, restrictii care, in situatia in care vor fi impuse, ar putea.

STUDIU UNIVERSITY COLLEGE LONDON Tigarile electronice mai eficiente decat guma si plasturii

Studiile arata ca tigarile electronice sunt de aproximativ trei ori mai eficiente decat guma sau plasturii cu nicotina in a-i ajuta pe fumatori sa se lase de fumat.

Topul primariilor cu cele mai multe procese. Oradea este pe locul ll, dupa Bucuresti

Oradea se afla pe locul ll in topul primariilor cu cele mai multe procese, dupa Bucuresti, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice, care prezinta situatia litigiilor in care sunt implicate administratiile locale dar si perceptia si experienta functionarilor despre rezolvarea probleme juridice pe alte cai, mai putin costisitoare, cum ar fi medierea.

Cele mai spectaculoase imagini de la vizita Papei Francisc in Romania - VIDEO

Antena 3 a prezentat cele mai frumoase imagini din timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Papa Francisc a inceput vineri o vizita apostolica de trei zile in Romania, Sanctitatea Sa fiind asteptat de.

Papa Francisc, la Blaj, dupa beatificarea celor sapte episcopi: Apar ideologii care incearca sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii

Papa Francisc a indemnat, duminica, la Blaj, in discursul sustinut pe Campia Libertatii, la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase. in acelasi discurs, Sfantul Parinte a facut apel la toleranta.

VIDEO Cum arata cele mai rapide trenuri de marfa si ce tari stau cel mai bine

La noi, din cauza infrastructurii, trenurile de marfa ruleaza cu o viteza comerciala de aproximativ 20 km/h, dar in alte tari diferentele sunt uriase si trenuri de marfa grele pot rula cu peste 120 km/h, in timp ce unele speciale pot atinge 250 km/h. in articol puteti citi despre cele mai rapide trenuri de marfa din lume si despre tarile care iau in serios investitiile in transportul rapid de marfa pe calea ferata.

Cele mai scumpe piese auto care pot sa se defecteze la o masina. Ce e mai pacatos, diesel sau benzina?

Cele mai scumpe piese auto care pot sa se defecteze la masina ta iti demonstreaza ca ar trebui sa fii mai atent la stilul in care conduci, dar si la ce fel de masina ti se potriveste.

Cele mai ciudate instrumente muzicale traditionale. Ce sunt ocarina, cobza si titera

Instrumentele muzicale aerofone au fost folosite din cele mai vechi timpuri, utilizate si de catre pastori in perioadele in care acestia erau plecati cu oile la pascut.

PNL, cele mai multe mandate in Parlamentul European

Rezultatele la alegerile europarlamentare din 26 mai prezentate, ieri, de Biroul Electoral Central, confirma situatia de luni. Partidul National Liberal este castigatorul acestui scrutin, cu 27% din voturile alegatorilor. Batalia pentru locul al doilea a fost apriga pana in ultimul moment, intre social-democrati si Alianta 2020, diferenta dintre cele doua formatiuni politice fiind foarte mica. in final, pe locul al doilea in optiunile alegatorilor s-a clasat Partidul Social Democrat cu 22,5% din voturi, urmat de Alianta 2020 USR - PLUS care a obtinut 22,4%. Diferenta dintre PSD si USR-PLUS este extrem de mica, de doar 13. 000 de voturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )