Libnet.ro
UNICEF

23:45

Topul primariilor cu cele mai multe procese. Oradea este pe locul ll, dupa Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Topul primariilor cu cele mai multe procese. Oradea este pe locul ll, dupa Bucuresti

Oradea se afla pe locul ll in topul primariilor cu cele mai multe procese, dupa Bucuresti, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice, care prezinta situatia litigiilor in care sunt implicate administratiile locale dar si perceptia si experienta functionarilor despre rezolvarea probleme juridice pe alte cai, mai putin costisitoare, cum ar fi medierea. continuă pe Adevărul

PNL, cele mai multe mandate in Parlamentul European

Rezultatele la alegerile europarlamentare din 26 mai prezentate, ieri, de Biroul Electoral Central, confirma situatia de luni. Partidul National Liberal este castigatorul acestui scrutin, cu 27% din voturile alegatorilor. Batalia pentru locul al doilea a fost apriga pana in ultimul moment, intre social-democrati si Alianta 2020, diferenta dintre cele doua formatiuni politice fiind foarte mica. in final, pe locul al doilea in optiunile alegatorilor s-a clasat Partidul Social Democrat cu 22,5% din voturi, urmat de Alianta 2020 USR - PLUS care a obtinut 22,4%. Diferenta dintre PSD si USR-PLUS este extrem de mica, de doar 13. 000 de voturi.

JOAO MACHADO, COMISIA EUROPEANA: Marea Neagra contine cele mai multe deseuri din UE

Marea Neagra contine cea mai mare densitate de deseuri produse de om si ajunse in mediul marin, din Uniunea Europeana, iar 90% din aceste deseuri constituie plastic, a declarat seful Directiei Generale MARE a Comisiei Europene, Joao Aguiar Machado, in mesajul transmis, ieri, participantilor la conferinta Ziua Maritima Europeana in Romania.

Este DESPARTIREA MOMENTULUI in showbizul romanesc! Unul dintre cele mai LONGEVIVE cupluri a DIVORTAT!

Sportivul Marian Dragulescu si sotia lui au decis sa divorteze. Dupa mai multe incercari.

Romanii si trotinetele electrice - Cat dau pe ele, cat merg si ce ne rezerva un viitor cu tot mai multe aplicatii de inchiriere

Pe strazile din Romania se inmultesc trotinetele electrice in mod rapid si vom vedea o explozie a vanzarilor in doi-trei ani, spune seful Evomag, unul dintre cei mai mari retaileri online de astfel de vehicule. Cele mai ieftine trotinete costa 1. 000 de lei, iar bugetul mediu este de 2. 000 de lei. Piata este stimulata si de aplicatiile de ride-sharing, trei companii fiind prezente in Bucuresti, existand planuri de lansare si in alte orase.

GRAFIC Care este orasul cu cele mai scumpe terenuri din Romania. Surpriza: Nu este Bucurestiul!

Cluj-Napoca a devenit orasul cu cele mai scumpe terenuri pentru dezvoltari industriale din Romania, preturile de aici, in locatii de maxim interes, fiind si de aproape doua ori mai mari decat cele cerute pentru o locatie din Bucuresti, arata o analiza a companiei de consultanta imobiliara Dunwell, specializata in sectorul Industrial.

Viitura in judetul Alba. Echipajele ISU au salvat mai multe persoane

Mai multe persoane, inclusiv femei insarcinate, din patru localitati de pe Valea Sebesului au fost surprinse, sambata seara, de o viitura, fiind salvate de catre echipajele ISU Alba, in sprijinul carora au fo.

Papa Francisc, asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures - FOTO, VIDEO

Papa Francisc a fost asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures, Suveranul Pontif salutandu-le si zambindu-le.

Cinci camere care transmit live din mai multe zone ale globului

Chiar daca nu pot inlocui experienta cunoasterii unui nou loc, exista cateva camere video care transmit live non-stop din mai multe zone ale globului, redand zilnic imagini din mijlocul naturii sau din locuri cu insemnatate pentru oameni.

VIDEO Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc un ceas si un album despre Biserica Romano-Catolica din Romania / Ea a primit mai multe carti de la Suveranul Pontif

Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc, la Palatul Cotroceni, un ceas realizat manual de un roman si care il are reprezentat pe cadran pe Sfantul Francisc de Assisi, inspirat dintr-o fresca a pictorului Giotto. La randul sau, Viorica Dancila a primit de la Suveranul Pontif mai multe carti si o medalie.

UPDATE VIDEO Vreme rea face prapad in Salaj. Mai multe localitati sunt sub ape

Vremea rea continua sa faca prapad in Salaj. Dupa furtuna insotita de grindina ce a maturat marti municipiul Zalau, joi, ploile abundente au provocat inundatii in mai multe localitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )