Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai fierbinti locuri de repaus ale Bucurestiului, la 1920. Calea Victoriei, echivalentul Centrului Vechi

Adevărul Adevărul,
Cele mai fierbinti locuri de repaus ale Bucurestiului, la 1920. Calea Victoriei, echivalentul Centrului Vechi

In perioada interbelica, in centrul distractiei in Bucuresti se afla Calea Victoriei, acolo unde se aliniau cele mai cunoscute baruri, cofetarii si restaurante din oras. Adevarul va prezinta astazi modul in care se distrau bucurestenii intre cele doua razboaie mondiale. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Carpatii Orientali. Vulcani noroiosi, cascade-monument al naturii si campuri de flori in varf de munte

Carpatii Orientali, care se intind din nordul Romaniei pana pe Valea Prahovei, aduc in prim-plan unele dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra, pe care turistii nu ar trebui sa le rateze. Vulcanii Noroiosi din Buzau, Focul Viu si Cascada Putnei din Vrancea, Lacul Vulcanic Sf. Ana, manastirile din Moldova sau Zimbraria din Neamt sunt tot atatea motive pentru petrecerea unei vacante de vis.

Cele mai ciudate credinte populare ale romanilor legate de astri: de ce cad stelele si care este semnificatia eclipsei de luna

Nenumarate superstitii si credinte populare romanesti au explicat in trecut existenta cerului, a lunii, soarelui si stelelor. Povestile astrilor sunt dintre cele mai fascinante, iar multe dintre ele au dat nastere unor obiceiuri care se pastreaza si in prezent.

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Cele mai grele decizii ale Regelui Mihai

Cele mai grele decizii ale Regelui Mihai. Decizia excluderii Printului Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei aduce in atentia publicului Casa Regala si pe Regele Mihai, comportamentul ultimului monarh in momente dificile fiind indelung analizat si comentat.

Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon

Cei de la Intel au confirmat oficial ca cele mai puternice procesoare ale lor, Intel Xeon vor sosi pe laptopuri. Destinate initial serverelor si statiilor de lucru profesionale, procesoarele Intel Xeon au jucat in alta liga inca de la prima generatie. Acestea au fost considerate niste creatii exclusiviste, capabile de o performanta cu mult peste [] Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Cele mai frumoase rauri din lume

Frumusetile oferite de natura sunt uneori neglijate de persoanele care urmaresc sa plece in vacante in care sa se relaxeze prin odihna prelungita sau distractie in statiuni unde petrecerile incep din primele zile ale lunii iunie si se termina doar toamna. Iar amatori de calatorii in mijlocul naturii pot vizita unele dintre cele mai frumoase rauri din lume.

Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat, a comunicat institutia.

Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima.

Controlul averilor nejustificate de veniturile declarate de Fisc: cele mai multe verificari sunt in Ilfov si Bucuresti, urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )