Libnet.ro
UNICEF

09:31

Cele mai frumoase rauri din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase rauri din lume

Frumusetile oferite de natura sunt uneori neglijate de persoanele care urmaresc sa plece in vacante in care sa se relaxeze prin odihna prelungita sau distractie in statiuni unde petrecerile incep din primele zile ale lunii iunie si se termina doar toamna. Iar amatori de calatorii in mijlocul naturii pot vizita unele dintre cele mai frumoase rauri din lume. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova

Cand vine vorba de vinurile din Republica Moldova, indiscutabil ajungem si la frumusetea podgoriilor, iar un vin de calitate nu poate fi produs decat intr-o zona frumoasa. Adevarul va prezinta cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova.

Cele mai frumoase locuri din Carpatii Orientali. Vulcani noroiosi, cascade-monument al naturii si campuri de flori in varf de munte

Carpatii Orientali, care se intind din nordul Romaniei pana pe Valea Prahovei, aduc in prim-plan unele dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra, pe care turistii nu ar trebui sa le rateze. Vulcanii Noroiosi din Buzau, Focul Viu si Cascada Putnei din Vrancea, Lacul Vulcanic Sf. Ana, manastirile din Moldova sau Zimbraria din Neamt sunt tot atatea motive pentru petrecerea unei vacante de vis.

Ce mistere ascund cele mai frumoase trasee din Banat: Trans-Semenilicul si cheile cascadei Bigar iti taie respiratia

Chiar daca foarte multe drumuri care sunt o adevarata rusine, Banatul are si sosele frumoase, numai bune pentru trasee cu bicicleta sau cu masina. Plasat intr-un top al celor mai frumoase sosele din Romania, Trans Semenicul este o atractie importanta.

Cele mai mici maimute din lume

Cele mai mici maimute din lume. Maimutele fac parte din categoria mamiferelor care atrag intotdeauna atentia fie ca acestea se afla in libertate, in parcuri naturale, fie ca sunt la gradini zoologice.

Mesajele secrete ascunse in logo-uri celebre. Ce semnificatie au cele mai cunoscute sigle din lume

Siglele unora dintre cele mai cunoscute companii din lume ascund, uneori, semnificatii pe care nu toti clientii lor le percep instantaneu. Cand ajung sa o faca, insa, imaginea companiei are, de cele mai multe ori, de castigat de pe urma creativitatii celor care au creat aceste logo-uri.

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Povestea indianului Sundar Pichai, noul CEO al Google - De la o casa fara telefon si televizor, pana la una dintre cele mai ravnite pozitii din tehnologie

Google a anuntat cea mai mare schimbare organizatorica din istoria sa, iar persoana care iese in prim-plan este indianul Sundar Pichai care acum a fost numit CEO al diviziei Google, cea mai importanta din conglomeratul Alphabet. Pichai s-a nascut in sudul Indiei acum 43 de ani si in casa nu a avut televizor, iar primul telefon cu disc) a ajuns in casa cand el avea 12 ani. Acum, Pichai este unul dintre cei mai apreciati oameni din tehnologie datorita rolului sau in crearea browser-ului Chrome si dezvoltarea sistemului de operare Android.

Care sunt cele mai nefericite, dar si cele mai fericite tari din lume: America Latina este cel mai vesel loc de pe pamant, iar Africa de Nord cel mai trist

Daca locuiesti intr-o tara sud-americana, sansele sunt sa fii unul dintre cei mai fericiti oameni din lume. Potrivit unui studiu efectuat de Gallup, topul celor mai fericite tari din lume este dominat de cele din America Latina. La polul opus, cei mai nefericiti oameni locuiesc in Sudan, Turcia si Afganistan.

Cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc se afla Romania

La 24 aprilie 2015, a fost data publicitatii editia 2015 a Raportului asupra fericirii mondiale World Happiness Report). Lucrarea cuprinde un top al fericirii, luand in calcul 158 de tari pentru intervalul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )