Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea. continuă pe Wall-Street Ro

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Topul domeniilor din economia romaneasca cu cele mai mari scaderi salariale in 2015

Salariile romanilor au scazut dupa prima jumatatea a anului 2015 in majoritatea domeniilor de activitate din economie, insa cele mai afectate par a fi domeniile agricultura si industrie prelucratoare, cea mai mare reducere fiind de 17,8% in doar sase.

Uniunea Europeana a aprobat o finantare de 2,4 miliarde de euro: Italia si Grecia, tari care se confrunta cu cresterea numarului de imigranti clandestini, vor primi cele mai mari sume

Comisia Europeana a aprobat luni o finantare de 2,4 miliarde de euro 2,6 miliarde dolari) reprezentand ajutoarele acordate timp de sase ani unor tari. Italia si Grecia, tari care se confrunta cu cresterea.

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in iulie cu 5,3% fata de iunie. Cele mai mari scumpiri sunt in zonele marginase ale Capitalei

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere de 5,3% in luna iulie, fata de iunie, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2014 se afla in urcare cu 2,8%, potrivit unei analize realizate de homefinders. ro.

Campionatul englez incepe azi: programul primei etape, unde se vad meciurile si cele mai mari transferuri

O noua editie a campionatului englez incepe in acest weekend. Echipele au cheltuit pana acum peste 500 de milioane de lire sterline pe transferuri si sezonul de shopping nu s-a inchis.

Cele mai bune exercitii pentru piept

Bustul este o parte a corpului care merita toata atentia in timpul antrenamentelor. Muschii din aceasta zona, numiti pectorali, pot fi tonifiati cu ajutorul unor exercitii practice, usor de executat si eficiente. Iata care sunt cele mai bune exercitii pentru piept.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Kim Kardashian ori Lindsay Lohan, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Delia Matache, Adelina Pestritu si Speak ori Elena Gheorghe, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Andreea Marin, Ellie White sau ASylvia si pana la Andreea Raicu ori Carmen Negoita, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Cele mai multe persoane cu averi mari verificate de ANAF sunt din Bucuresti, Ilfov si Suceava

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) verifica, intr-o prima etapa, 313 persoane fizice cu venituri mari care prezinta risc fiscal, cele mai multe dintre acestea provenind din municipiul Bucuresti 31 persoane) si judetele Ilfov 34) si Suceava 14), potrivit unui comunicat de presa.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )