Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai frumoasa nuante de blond de la Hollywood

ADPM ADPM,
Cele mai frumoasa nuante de blond de la Hollywood

Blake Lively, Gwyneth Paltrow, Sienna Miller, Kate Hudson, Reese Witherspoon, Cameron Diaz sau Gisele Bundchen sunt doar cateva dintre starurile hollywoodiene ce se pot mandri cel mai frumos par blond! . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase nuante de blond de la Hollywood

Blake Lively, Gwyneth Paltrow, Sienna Miller, Kate Hudson, Reese Witherspoon, Cameron Diaz sau Gisele Bundchen sunt doar cateva dintre starurile hollywoodiene ce se pot mandri cel mai frumos par blond! .

Blake Lively si Ryan Reynolds vor fi din nou parinti

Blake Lively si Ryan Reynolds vor fi din nou parinti! Actrita este insarcinata cu cel de-al doilea copil, iar viitorii parinti sunt in al noualea cer, a anuntat un apropiat. Una dintre cele mai sexi actrite de la Hollywood, Blake Lively va aduce pe lume al doilea copil al cuplului in toamna acestui an.

Cele mai ciudate tratamente de infrumusetare folosite de-a lungul timpului

Daca ati petrecut mai mult de 15 minute intr-un magazin de produse cosmetice, ati observat ca cele mai multe dintre ele contin ingrediente care promit rezultatele unui ten perfect. Uneori astfel de substante au fost mai putin benefice pentru sanatatea pielii, alteori au fost mortale, in ciuda promisiunilor. Iata cateva dintre cele mai periculoase tratamente faciale folosite de-a lungul timpului:.

Ungaria sustine ca Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate de dupa al doilea razboi mondial

Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate dupa cel de-al doilea razboi mondial, iar raspunsul la aceste provocari trebuie sa fie uniform si hotarat, a declarat vineri ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto.

Efectele scandalului Panama Papers: Cele mai mari cinci economii europene cer G20 schimbul automat de informatii privind actionariatul companiilor

Cele mai mari cinci economii europene - Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Spania - au convenit sa faca schimb de informatii automat in legatura cu actionarii companiilor si preseaza natiunile din G20 sa adopte standarde similare.

Piata auto atinge cele mai mari vanzari din ultimii 7 ani

Piata auto a inregistrat in primul trimestru cele mai mari vanzari de masini noi din ultimii 7 ani. Numarul de autoturisme vandute s-a apropiat de 20. 000 de unitati, in crestere cu 11%, de la 17. 900 de unitati in ianuarie-martie 2015, potrivit APIA.

Terenurile care au deja proiecte sunt cele mai cautate din Capitala

Terenurile care au deja autorizatii de construire, proiecte sau planuri urbanistice zonale PUZ) sunt cele mai cautate terenuri din Capitala si zonele adiacente, apreciaza compania de consultanta imobiliara Regatta Real Estate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

TOP cele mai scumpe destinatii din lume: aici nu mergi decat cu portofelul plin

Calatoriile au devenit din ce in ce mai ieftine datorita zborurilor low-cost, insa chiar si asa trebuie sa fii atent unde alegi sa mergi, mai ales daca ai un buget pe care nu vrei sa-l depasesti. Iata care sunt cele mai scumpe destinatii de vacanta din.

Cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider. Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru urmatoarea vacanta.

Premiile muzicale Billboard: The Weeknd si Justin Bieber, cele mai multe nominalizari. Vezi lista completa

Gala premiilor muzicale Billboard va avea loc pe 22 mai, la Arena T-Mobile din Las Vegas, iar gazdele decernarii vor fi Ludacris si Ciara, potrivit hollywoodreporter. com. Cele mai multe nominalizari le are The.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )