Libnet.ro
UNICEF

19:00

TOP cele mai scumpe destinatii din lume: aici nu mergi decat cu portofelul plin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai scumpe destinatii din lume: aici nu mergi decat cu portofelul plin

Calatoriile au devenit din ce in ce mai ieftine datorita zborurilor low-cost, insa chiar si asa trebuie sa fii atent unde alegi sa mergi, mai ales daca ai un buget pe care nu vrei sa-l depasesti. Iata care sunt cele mai scumpe destinatii de vacanta din. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider. Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru urmatoarea vacanta.

Turistii au decis: acestea sunt cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider . Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru.

Cel mai lung sarpe din lume a fost capturat. Cum arata pitonul de 8 metri si 250 de kilograme

Cel mai lung sarpe din lume traieste in Malaysia. Este vorba de un piton de aproape opt metri gasit pe un santier din aceasta tara de cativa muncitori. Specimenul asteapta acum in.

Studiu: Grecia, Turcia si Bulgaria, cele mai cautate destinatii pentru perioada sarbatorilor de Pasti

Potrivit unui studiu efectuat de compania DWF, specializata in servicii SEO si ORM, Grecia, Turcia si Bulgaria sunt cela mai cautate destinatii de catre romani pentru perioada sarbatorilor de Pasti,.

VIDEO Laura Bretan, vocea de la Romanii au talent care a facut unul dintre cele mai bune momente din istoria show-ului

Laura Bretan este vocea de la Romanii au talent care a emotionat juriul pana la lacrimi si a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga atunci cand a inceput sa cante melodia O mio bambino caro. Laura are doar 13 ani, are parinti romani, dar s-a nascut si a crescut in America, unde s-au facut mai multe reportaje despre talentul micutei cantarete de opera.

Cele mai interesante 10 destinatii turistice din Romania, conformTripAdvisor: orasul in care modernul si traditia se combina perfect

Pentru cei ce se gandesc anul acesta la explorarea meleagurilor natale si nu au stabilit inca ruta, TripAdvisor a realizat un clasament al celor mai frumoase zece destinatii turistice din Romania.

Cele mai importante sarbatori din satul romanesc. Cu ce produse sunt atrasi turistii: de la branza facuta la stana, la dulceata de soc si la mierea de tei

Manifestarile care se desfasoara in satele din Romania sunt din ce in ce mai atractive pentru turisti, pentru ca aici se gasesc produsele traditionale care lipsesc de pe rafturile hypermaket-urilor, dar si atmosfera de altadata.

Cele mai importante sarbatori din satul romanesc. Cu ce produse sunt atrasi turistii: de la branza facuta la stana la dulceata de soc si mierea de tei

Manifestarile care se desfasoara in satele din Romania sunt din ce in ce mai atractive pentru turisti, pentru ca aici se gasesc produsele traditionale care lipsesc de pe rafturile hypermaketurilor, dar si atmosfera de altadata.

O cladire inspirata de gradinile suspendate ale Babilonului va deveni cea mai inalta constructie din lume, depasind Burj Khalifa din Dubai FOTO

Un nou turn isi va face aparitia in Dubai, depasind Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume la acest moment. Dezvoltatorii din Arabia Saudita au anuntat ca finalizarea acestui proiect va costa nu mai putin de 1 miliard de dolari.

VIDEO+FOTO: O echipa de muncitori din Malaezia a gasit cel mai lung piton din lume

O echipa de muncitori din Malaezia a gasit un piton urias, care ar putea intra in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung sarpe prins vreodata, scrie Mashable. com.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )