Libnet.ro
UNICEF

06:15

Piata auto atinge cele mai mari vanzari din ultimii 7 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto atinge cele mai mari vanzari din ultimii 7 ani

Piata auto a inregistrat in primul trimestru cele mai mari vanzari de masini noi din ultimii 7 ani. Numarul de autoturisme vandute s-a apropiat de 20. 000 de unitati, in crestere cu 11%, de la 17. 900 de unitati in ianuarie-martie 2015, potrivit APIA. continuă pe Wall-Street Ro

Ungaria sustine ca Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate de dupa al doilea razboi mondial

Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate dupa cel de-al doilea razboi mondial, iar raspunsul la aceste provocari trebuie sa fie uniform si hotarat, a declarat vineri ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto.

Efectele scandalului Panama Papers: Cele mai mari cinci economii europene cer G20 schimbul automat de informatii privind actionariatul companiilor

Cele mai mari cinci economii europene - Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Spania - au convenit sa faca schimb de informatii automat in legatura cu actionarii companiilor si preseaza natiunile din G20 sa adopte standarde similare.

TOP cele mai scumpe destinatii din lume: aici nu mergi decat cu portofelul plin

Calatoriile au devenit din ce in ce mai ieftine datorita zborurilor low-cost, insa chiar si asa trebuie sa fii atent unde alegi sa mergi, mai ales daca ai un buget pe care nu vrei sa-l depasesti. Iata care sunt cele mai scumpe destinatii de vacanta din.

Mutare surpriza pe piata electro-IT! eMAG preia unul dintre cele mai mari magazine online

Piata de retail electro-IT devine mai saraca, potrivit unui anunt de ultima ora. PC Garage devine parte a grupul eMAG in urma acordului de preluare incheiat in luna aprilie. in continuare, PC Garage isi.

Acest documentar iti arata care sunt cele mai mari probleme ale parintilor moderni

Cei de la Pixar si Lucasfilm au colaborat pentru a aduce pe micile si marile ecrane un film diferit de cele cu care ne-au obisnuit pana acum. De data aceasta, nu e vorba nici de o animatie care te va face sa plangi precum Inside Out, nici de vreun SF similar Star Wars, ci trateaza [].

Ce s-a intamplat cu Liverpool nu e logic! Cum si-a motivat Klopp jucatorii si ce reactii au fost in tabara celor de la Dortmund, dupa unul dintre cele mai frumoase meciuri din istorie (VIDEO)

Antrenorul Borussiei Dortmund, Thomas Tuchel, s-a declarat surprins de revenirea fabuloasa a lui Liverpool in fata echipei sale, din moment ce Dortmund conducea cu 2-0 la pauza, potrivit.

BVB este pregatita pentru listarea celor mai mari companii, iar RCS and RDS este &171;cr and 232;me de la cr and 232;me &187;

Bursa de Valori Bucuresti si piata sunt pe deplin pregatite, sub toate aspectele, sa absoarba tranzactii semnificative si sa listeze cele mai cunoscute si cele mai mari companii din Romania, iar RCS and RDS este cu siguranta &171;cr and 232;me de la cr and 232;me &187; in antreprenoriatul romanesc, ne-a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti.

Ciprian Gavriliu, Deloitte: Companiile vor avea costuri mai mari cu dosarul preturilor de transfer, din cauza termenului scurt de depunere

Marii contribuabili pentru care ANAF a instituit obligatia depunerii dosarului de preturi de transfer, prin care se demonstreaza ca tranzactiile companiei cu parti afiliate au avut loc la valoarea de piata, vor inregistra costuri mai mari cu pregatirea.

PANAMA PAPERS. Cele mai mari companii din lume au ascuns 1.400 de miliarde de dolari in paradisuri fiscale

Cele mai mari 50 de companii americane - intre care Apple, Wall-Mart, General Electric s. a. - au ascuns circa 1. 400 de miliarde de dolari intre anii 2008 si 2014 in paradisuri fiscale,.

Incepe cel mai cool festival din lume! Cum se imbraca vedetele la Coachella

Incepe cel mai cool festival din lume! Coachella este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, scena pentru numerosi artisti legendari, dar si podium de moda pentru topmodele, actrite si cantarete. Cele mai interesante tinute purtate aici dau tonul modei in materie de concerte si festivaluri.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )