Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi FOTO

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi FOTO

Va prezentam cele mai frumoase locuri din Romania, locuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Platoul carstic salin meledic Platoul Meledic este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase locuri din Franta. Destinatii turistice pe care nu trebuie sa le ratati

Cele mai frumoase locuri din Franta includ, evident, Parisul, Valea Loirei, dar si alte orase mai putin vizitate, cum ar fi Bordeaux sau Arles.

Cele mai frumoase paduri ale Europei. Destinatii ideale pentru iubitorii de natura

Cele mai frumoase paduri ale Europei includ cunoscuta regiune Padurea Neagra din Germania si o padure stranie de pini din Polonia, dar si regiuni mai putin cunoscute din Rusia sau Anglia.

GALERIE FOTO. GRECIA. Lefkada, una dintre cele mai FRUMOASE insule ale Eladei

Lefkada, poate chiar cea mai frumoasa insula a Greciei, face parte din grupa Insulelor Ionice si este situata in vestul Eladei.

Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la cele mai grave atentate teroriste din Londra

Marea Britanie organizeaza marti ceremonii pentru comemorarea a zece ani de la atacurile teroriste din Londra, de la 7 iulie 2005, soldate cu moartea a 52 de persoane, intre care si o romanca, si ranirea a peste 700 de oameni. O slujba religioasa va avea loc la Catedrala St. Paul's, la care vor participa membri ai familiilor celor care au murit in atacurile ce au vizat trei trenuri de metrou si un autobuz, dar si unii dintre cei raniti in atentate. Numele celor 52 de victime vor fi citite in cadrul ceremoniei, care incepe la ora 11. 00, ora Romaniei).

Marea Britanie comemoreaza zece ani de la cele mai grave atentate teroriste din Londra

Marea Britanie organizeaza marti ceremonii pentru comemorarea a zece ani de la atacurile teroriste din Londra de la 7 iulie 2005, soldate cu moartea a 52 de persoane, intre care si o romanca, si ranirea a peste 700 de oameni, relateaza BBC News Online.

Cele mai de succes parfumuri barbatesti din toate timpurile

De la Acqua di Gio sau Terre dHermes si pana la Le Labo Vetiver 46 ori Creed Millesime Imperial, afla astazi care sunt cele mai de succes 10 parfumuri barbatesti ale tuturor timpurilor.

Rezultate Bacalaureat 2015 Bistrita-Nasaud. Analiza- care sunt cele mai bune si cele mai slabe licee din judet

Singura medie de 10 de la examenul de Bacalaureat din acest an a venit cu o surpriza. Elevul de 10 nu provine de la colegiile nationale Liviu Rebreanu din Bistrita sau George Cosbuc din Nasaud, ci de la INFOEL. Cu toate acestea, Colegiul National Liviu Rebreanu ramane cel mai performant liceu, cu rata cea mai mare de promovabilitate si cele mai multe note in top 20.

Daraban, CCIR: In top 100 exportatori din Romania se regasesc doar 3 firme cu capital romanesc

In topul primilor 100 de exportatori din Romania, dintr-un total de circa 22. 000 de firme, se afla doar trei companii cu capital romanesc, cifre care trebuie sa puna pe ganduri, a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihai.

Cele mai bune orchestre ale lumii vin la Festivalul Enescu

Primele cele mai bune patru orchestre ale lumii vor putea fi ascultate la Festivalul Enescu 2015, potrivit unui top realizat de prestigioasa publicatie britanica Gramophone, iar in total sapte orchestre care se regasesc in top 20 cele mai bune ale lumii se vor afla in acest an la Bucuresti pe scena Festivalului care se va desfasura intre 30 august si 20 septembrie.

Cele mai bune telefoane pana in 1.500 de lei

Cele mai bune telefoane pana in 1. 500 de lei au un raport calitate pret foarte bun si ofera performante suficient de bune pentru majoritatea utilizatorilor. Daca va doriti un telefon cu performante foarte bune la un pret accesibil, atunci 1. 500 de lei sunt mai mult decat suficienti pentru a va procura un dispozitiv pe [] Cele mai bune telefoane pana in 1. 500 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )