Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai multe goluri din top 5 campionate ale Europei, dupa reusita din meciul cu Atletico

Hotnews Hotnews,
 Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai multe goluri din top 5 campionate ale Europei, dupa reusita din meciul cu Atletico

Lionel Messi 32 de ani) a marcat pe final in partida cu Atletico Madrid, iar reusita a garantat victoria Barcelonei si l-a ajutat sa-l devanseze pe rivalul Cristiano Ronaldo 34 de ani), in privinta numarului de goluri din primele cinci campionate ale Europei. continuă pe Hotnews

Razvan Marin, dupa transferul la Ajax Amsterdam: Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea

Razvan Marin a declarat, joi, ca este foarte fericit pentru transferul la Ajax Amsterdam, mijlocasul roman precizand ca negocierile erau incheiate de mai mult de o luna. Jucatorul in varsta de 22 de ani a fost cumparat de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro si va juca pentru lancieri din sezonul viitor. Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea, a spus Marin.

Cate cabinte stomatologice cu program non-stop sunt in Bucuresti. Sectorul 1 are cele mai multe clinici

Un oras aglomerat ca Bucurestiul are cu siguranta nevoie de servicii non-stop in cat mai multe domenii, fie ca vorbim de restaurante, servicii medicale generale, farmacii sau cabinete stomatologice.

Made in China - cele mai multe produse periculoase din UE

Mai mult de jumatate dintre produsele periculoase depistate in 2018 in Uniunea Europeana proveneau din China, potrivit unui raport publicat, vineri, de Comisia Europeana. Jucariile, masinile si hainele erau principalele categorii de produse periculoase depistate in UE, mai arata raportul, care cuprinde si date despre Romania.

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare. Care sunt bolile care fac cele mai multe victime

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare, in special consumului excesiv de sare, zahar sau carne, arata un studiu recent. Consumul insuficient de cereale integrale si fructe sau legume conteaza si el, potrivit cercetatorilor.

[P] Top 20 de companii cu cele mai multe oportunitati de cariera deschise la Angajatori de TOP

Pe 5-6 aprilie la Sala Palatului are loc cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP. Evenimentul din aceasta primavara inregistreaza peste 6000 de oportunitati de cariera oferite de 130 de companii participante.

FOTOGALERIE Copacii care au pierdut lupta cu toaletarea: Arbori de pe mai multe bulevarde din Bucuresti, taiati barbar anul trecut de autoritatile locale, s-au uscat

Mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta si bulevardul Aviatorilor s-au uscat dupa ce in urma cu un an sau doi au fost toaletati barbar de autoritatile locale. Asta demonstreaza inca o data ca felul in care primariile din Bucuresti gestioneaza aceasta problema este gresit si da dreptate specialistilor si cetatenilor care cer autoritatilor sa opreasca masacrarea copacilor si sa toaleteze responsabil.

CU OCAZIA ZILEI MONDIALE A SANATATII, Iohannis a decorat mai multe institutii din domeniul medical

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a unor institutii din domeniul medical, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, in semn de apreciere pentru importanta activitate de asistenta medicala, precum si pentru rezultatele obtinute in perfectionarea actului medical, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

12 cele mai importante companii din China participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau

12 cele mai importante companii din China si 100 de companii autohtone participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau, in perioada 2-4 aprilie, avand posibilitatea sa interactioneze direct cu investitori de talie mondiala. in cadrul evenimentului a fost prezentata oferta investitionala a Moldovei si facilitatile de care pot beneficia potentialii investitori chinezi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Cele mai frumoase aeroporturi din lume. Cum arata cele mai cochete terminale

Skytrax, o firma de consultanta din Regatul Unit, a facut topul celor mai frumoase aeroporturi din lume. Aeroportul Changi din Singapore a fost numit cel mai frumos din lume pentru al saptelea an consecutiv.

Cele mai stupide razboaie din istoria omenirii. Conflictul izbucnit pe teritoriul Romaniei din cauza unui cazan de tuica

Razboiaele sunt cele mai serioase si sangeroase aspecte din istoria umanitatii. De-a lungul timpului au existat conflicte atat de stupide, incat in ciuda pierderii de vieti omenesti putini se pot abtine sa nu schiteze macar un zambet. Sunt razboaie pornite de la motive incredibile, precum porci, caini sau un cazan cu tuica gasit intamplator.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )