Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai frumoase aparitii de la Festivalul de Film de la Venetia

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase aparitii de la Festivalul de Film de la Venetia

Au trecut doar trei zile de la debutul Festivalului de Film de la Venetia si avem deja o selectie cu cele mai frumoase aparitii vestimentare ale celebritatilor invitate la eveniment. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase povesti de dragoste de la Hollywood. Actorii cu cele mai trainice mariaje

Sunt celebri, bogati, au milioane de admiratori si au scris istorie in lumea filmului. Este vorba despre actorii din cetatea filmului, Hollywood, probabil cei mai rasfatati de destin.

Vedete la Festivalul de Film de la Venetia

Festivalul de Film de la Venetia a inceput miercuri si, timp de zece zile, vor fi prezentate cele mai noi filme semnate de cineasti precum Hirokazu Kore-eda, Olivier Assayas, Pablo Larrain, Todd Phillips si Roman Polanski.

Caru cu vedete: Madalina Ghenea a eclipsat cele mai faimoase modele din lume la Festivalul de Film de la Venetia; Rihanna, probleme cu greutatea? Iata cum arata artista dupa ce a luat cateva kilograme in plus: Sunt grasa si cu forme acum

Smiley, primele declaratii despre Gina Pistol, dupa doi ani de iubire secreta. Dupa ce s-au rasfatat intr-o vacanta de vis in Portugalia, Smiley 36 de ani) si Gina Pistol 37 de ani) isi recunosc public relatia. Horia Brenciu, adevarul despre casnicia lui: Au existat perioade mai putin bune. Ne-am cunoscut in TVR, cu sute de ani in urma. Am facut pasi multi pana sa devenim un cuplu. Si unul, si celalalt. Alice mi-a fost.

SF. ALEXANDRU. Cele mai frumoase mesaje, urari si felicitari pentru cei care poarta acest nume

In 30 august, in calendarul crestin ortodox, se sarbatoreste Sfantul Alexandru. Sunt sarbatoriti cei care poarta numele de Alexandru, Alexandra,.

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai frumoase mesaje, urari si felicitari pentru cei dragi

In 30 august, in calendarul crestin ortodox, se sarbatoreste Sfantul Alexandru. Sunt sarbatoriti cei care poarta numele de Alexandru, Alexandra,.

Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada. De cele mai multe ori, asta ii da peste cap planurile

Celebritatea are atat avantaje, cat si numeroase dezavantaje. Printre acestea se numara si diferite evenimente, intamplate in plina strada, atunci cand fanii isi intalnesc vedetele favorite. Ce pateste Irina Rimes cand iese pe strada? Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada Pe langa admiratie, vorbe frumoase scrise pe retelele de socializare, .

Incendiul din nordul Capitalei inca nu a fost stins. ISU: A fost unul dintre cele mai mari

Incendiul din nordul Capitalei nu a fost stins nici dupa 24 de ore de la izbucnire, doua echipaje de pompieri fiind inca la fata locului pentru a stinge focarele, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Acesta a fost unul dintre cele mai mari incendii cu care au avut de-a face pompierii in 2019, relateaza Mediafax.

Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Lumea e intr-o continua schimbare si multe tari considerate candva pilonii democratiei incep sa dea semne de autoritarism. in aceste conditii, izbucnirea unui conflict care se poate transforma intr-un razboi mondial nu e un lucru ce trebuie ignorat. Suntem departe de acolo, dar o radiografie a tarilor care ar fi considerate cele mai sigure tot .

Care sunt cele mai accesibile destinatii de city break in septembrie. Bilete de avion de la 35 de euro

Luna septembrie se anunta calduroasa si insorita, iar intre cele mai ieftine destinatii europene de city break in aceasta perioada sunt Paris, Marsilia, Viena si Berlin.

VIDEOMalmo, poarta catre minunile Scandinaviei. Unul dintre cele mai sic orase din nordul Europei, varianta perfecta de city-break in lunile de vara

Al treilea cel mai mare oras al Suediei este o destinatie potrivita pentru un city-break intr-una dintre cele mai fascinante zone ale Scandinaviei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )