Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Playtech Playtech,
Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Lumea e intr-o continua schimbare si multe tari considerate candva pilonii democratiei incep sa dea semne de autoritarism. in aceste conditii, izbucnirea unui conflict care se poate transforma intr-un razboi mondial nu e un lucru ce trebuie ignorat. Suntem departe de acolo, dar o radiografie a tarilor care ar fi considerate cele mai sigure tot . continuă pe Playtech

Unul din patru cupluri divorteaza in Romania. Iata care sunt cele mai comune motive de divort

In Romania, unul din patru cupluri ajunge sa divorteze! Sunt 31. 000 de perechi care au facut asta in 2018, fata de 28. 000 cate erauin 2017. Potrivit specialistilor, intre motivele de divort apar .

Care sunt cele mai accesibile destinatii de city break in septembrie. Bilete de avion de la 35 de euro

Luna septembrie se anunta calduroasa si insorita, iar intre cele mai ieftine destinatii europene de city break in aceasta perioada sunt Paris, Marsilia, Viena si Berlin.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai dramatice trei zodii. Exagereaza pe orice subiect - RACII iau totul prea personal

Totul este o drama in vietile acestor trei semne zodiacale. HOROSCOPGEMENI - Se plictiseste repede, asa ca are nevoie de putina drama pentru a-si reveni. Un nativ nascut in aceasta zodie ii va face si.

De ce mareste Ministerul Educatiei taxele pentru echivalarea studiilor in strainatate Daniel Breaz: Sunt cele mai mici taxe din Europa

Ministerul Educatiei vrea sa mareasca taxele pentru echivalarea studiilor in strainatate, arata un proiect pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Educatiei. Daca in prezent taxa pentru recunoasterea sau echivalarea studiilor preuniversitare si universitare este de 50 de lei, dupa aprobarea proiectului aceasta taxa va fi de 100 de lei. De asemenea, se va mari si costul vizarii actelor de la 20 de lei cat e in prezent la 50 de lei.

Toamna jocurilor. Care sunt cele mai importante titluri care se vor lansa in ultima treime a lui 2019

Anul 2019 ne-a oferit deja cateva titluri excelente, precum Metro:Exodus, noul joc din seria Mortal Kombat sau Days Gone. Cea mai buna parte a anului in materie de gaming vine insa abia acum.

Cele mai frumoase aparitii de la Festivalul de Film de la Venetia

Au trecut doar trei zile de la debutul Festivalului de Film de la Venetia si avem deja o selectie cu cele mai frumoase aparitii vestimentare ale celebritatilor invitate la eveniment.

Incendiul din nordul Capitalei inca nu a fost stins. ISU: A fost unul dintre cele mai mari

Incendiul din nordul Capitalei nu a fost stins nici dupa 24 de ore de la izbucnire, doua echipaje de pompieri fiind inca la fata locului pentru a stinge focarele, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Acesta a fost unul dintre cele mai mari incendii cu care au avut de-a face pompierii in 2019, relateaza Mediafax.

VIDEOMalmo, poarta catre minunile Scandinaviei. Unul dintre cele mai sic orase din nordul Europei, varianta perfecta de city-break in lunile de vara

Al treilea cel mai mare oras al Suediei este o destinatie potrivita pentru un city-break intr-una dintre cele mai fascinante zone ale Scandinaviei.

Cele mai ieftine destinatii eurpene de city break in septembrie

Luna septembrie se anunta calduroasa si insorita, iar intre cele mai ieftine destinatii europene de .

Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada. De cele mai multe ori, asta ii da peste cap planurile

Celebritatea are atat avantaje, cat si numeroase dezavantaje. Printre acestea se numara si diferite evenimente, intamplate in plina strada, atunci cand fanii isi intalnesc vedetele favorite. Ce pateste Irina Rimes cand iese pe strada? Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada Pe langa admiratie, vorbe frumoase scrise pe retelele de socializare, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )