Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase aparitii de la Met Gala 2016

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase aparitii de la Met Gala 2016

Fashion editorii de la prestigioasa publicatie de moda Harpers Bazaar si-au ales favoritii din randul participantilor la cea mai dezbatut eveniment al showbiz-ului american, de dupa Oscaruri. Iata cele mai frumoase aparitii de la Met Gala 2016. continuă pe ADPM

Cele mai bune machiaje de la Met Gala 2016

La Met Gala vedetele au impresionat nu doar cu tinutele vestimentare spectaculoase, couture, respectand dress code-ul Manus x Machina: Fashion in the age of technology, dar si prin machiajul pe care l-au ales in ton cu outfiturile. Iata cele mai reusite, conform specialistilor.

URARI DE PASTE 2016 ! Trimite cele mai frumoase URARI DE PASTE 2016 celor dragi. FELICITARI pentru prieteni si familie

URARI DE PASTE 2016 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE 2016 URARI DE.

De ce a lipsit Rihanna de la Met Gala 2016

Una din marile absente ale editiei din acest an a Met Gala a fost Rihanna. Artista, care anul trecut a starnit controverse prin rochia galbena cu trena imensa pe care a afisat-o pe covorul rosu, a lipsit de la evenimentul din acest an. Iata de ce.

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerea de dupa Met Gala 2016

Dupa ce au participat la Met Gala si au fost admirate pe covorul rosu prin prisma vestimentatiilor extraordinare alese in ton cu dress code-ul, vedetele au plecat apoi spre locatiile unde aveau loc petrecerile de dupa eveniment. Si, cu aceasta ocazie, si-au schimbat si outfiturile. Iata ce au purtat.

Brasovul, super-orasul turistic ferecat cu lacate. De ce sunt inchise permanent unele dintre cele mai frumoase locuri care pot fi vizitate

Brasovul este plin de turisti, dar unele obiective sunt inchise mai nou din cauza unei legi. Dupa ce turnurile si bastioanele, o atractie majora, au fost ferecate pe timp de iarna, turistii nu le pot vizita in continuare.

URARI DE PASTE. Trimite cele mai frumoase URARI DE PASTE celor dragi

URARI DE PASTE Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE URARI DE PASTE .

MESAJE DE PASTE! Trimite cele mai frumoase MESAJE DE PASTE celor dragi. URARI DE PASTE pentru familie, prieteni

MESAJE DE PASTE Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! MESAJE DE PASTE MESAJE DE PASTE Un gand.

Cele mai frumoase poduri din lume

Uneori arhitectura unor constructii poate fi atat de puternica incat defineste un oras. O parte dintre aceste structuri spectaculoase sunt podurile, care impresioneaza prin forma si dimensiunile lor. Aflati in prezentarea urmatoare care sunt zece.

La 57 de ani, Madonna si-a expus sanii si posteriorul la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente de moda din lume FOTO VIDEO

Zeci de vedete, printre care Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Kim Kardashian si Taylor Swift s-au numarat printre personalitatile prezente luni seara la Gala Muzeului Metropolitan din New York, supranumit Met Gala, considerat cel mai important eveniment newyorkez dedicat modei. Tema editiei de anul acesta, moda in era tehnologiei, a prilejuit aparitii spectaculoase pe covorul rosu, dar si unele neinspirate.

Tinute elegante si curajoase pe Red Carpet la Met Gala

La Met Gala, evenimentul caritabil prin care se strang fonduri pentru Metropolitan Museum of Arts Costume Institute din New York, vedetele au ales vestimentatii elegante, dar si extrem de curajoase pentru covorul rosu. Iata ce outfituri interesante au afisat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )