Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai frumoase poduri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai frumoase poduri din lume

Uneori arhitectura unor constructii poate fi atat de puternica incat defineste un oras. O parte dintre aceste structuri spectaculoase sunt podurile, care impresioneaza prin forma si dimensiunile lor. Aflati in prezentarea urmatoare care sunt zece. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase aparitii de la Met Gala 2016

Fashion editorii de la prestigioasa publicatie de moda Harpers Bazaar si-au ales favoritii din randul participantilor la cea mai dezbatut eveniment al showbiz-ului american, de dupa Oscaruri. Iata cele mai frumoase aparitii de la Met Gala 2016.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Acesta este cel mai mare hotel din lume, interzis turistilor

Pe glob exista milioane de hoteluri, care mai de care mai frumoase, mai inalte, mai luxoase. Totusi, putina lume stie care este cel mai mare hotel construit vreodata pe suprafata Terrei si care este.

Cum este in camera cu cea mai apasatoare liniste din lume si de ce se gaseste la sediul Microsoft

In toamna lui 2015, Guiness Book certifica faptul ca la sediul Microsoft din Redmond SUA) se gaseste camera cel mai bine izolata fonic din lume. Peretii sunt uimitor de neregulati, podeaua sta pe zeci de resorturi, iar instalarea camerei a durat un an si jumatate, din cauza cerintelor complicate. In articol puteti citi la ce este folosita camera in care se aud cele mai pure sunete si in care ecoul este inexistent. O camera in care linistea este apasatoare din cauza izolarii acustice, un loc unde chiar si sunetul propriei respiratii poate deveni rapid deranjant.

Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

An de an, firma de consultanta Skytrax, specializata in domeniul transporturilor aeriene, acorda cele mai prestigioase premii din industria aviatiei, printre care si la categoriile Cele mai bune aeroporturi din lume, dar si Cele mai bune aeroporturi din Europa.

Cea mai buna cercetatoare din lume este o romanca: Valceanca are 14 inventii premiate international si 50 de medalii

Una dintre cele mai apreciate cercetatoare la nivel mondial este o romanca din Ramnicu Valcea. Elena David a avut 14 inventii si cereri de brevete in domeniul mediului si energiei, toate.

La Cambridge a fost realizat cel mai mic motor din lume. Acesta ar putea fi folosit de nanoboti pentru a circula prin corpul uman

Oamenii de stiinta au dezvoltat un motor microscopic, cel mai mic din lume, despre care spun ca este primul capabil sa poarte nanoboti, inclusiv nanoboti ce ar putea circula prin corpul uman, scrie Financial TImes.

Brasovul, super-orasul turistic ferecat cu lacate. De ce sunt inchise permanent unele dintre cele mai frumoase locuri care pot fi vizitate

Brasovul este plin de turisti, dar unele obiective sunt inchise mai nou din cauza unei legi. Dupa ce turnurile si bastioanele, o atractie majora, au fost ferecate pe timp de iarna, turistii nu le pot vizita in continuare.

URARI DE PASTE 2016 ! Trimite cele mai frumoase URARI DE PASTE 2016 celor dragi. FELICITARI pentru prieteni si familie

URARI DE PASTE 2016 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE 2016 URARI DE.

URARI DE PASTE. Trimite cele mai frumoase URARI DE PASTE celor dragi

URARI DE PASTE Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE URARI DE PASTE .

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )