Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna din minunile lumii

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna din minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea mini-vacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste din Romania, dar si manastiri. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna dintre minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea minivacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici si manastiri de vizitat de Paste din Romania.

Red Carpet la iHeartRadio Music Awards. Cele mai frumoase aparitii

Cele mai mari nume din industria muzicala din Statele Unite ale Americii au luat parte la decernarea premiilor iHeart Radio. A fost o seara spectaculoasa, pe scena urcand U2, Taylor Swift sau Zayn Malik, insa toata atentia a fost concentrata, ca de obicei, pe covorul rosu. Selena Gomez si Zendaya au fost favoritele criticilor de moda in acest an.

Cele mai frumoase statiuni montane in apropiere de Bucuresti

Daca locuiti in Bucuresti si vreti sa va reincarcati bateriile intr-un weekend la munte, dar vreti sa evitati clasicele statiuni de pe Valea Prahovei, aveti in jurul Capitalei numeroase optiuni mai putin cunoscute, dar la fel de frumoase.

Cele mai frumoase statiuni montane in apropiere de Bucuresti

Daca locuiti in Bucuresti si vreti sa va reincarcati bateriile intr-un weekend la munte, dar vreti sa evitati clasicele statiuni de pe Valea Prahovei, aveti in jurul Capitalei numeroase optiuni mai putin cunoscute, dar la fel de frumoase.

Agentia de presa a Patriarhiei: Biserica Ortodoxa Romana reprezinta cultul cu cele mai putine biserici raportate la numarul de credinciosi

Secretariatul de Stat pentru Culte a publicat situatia centralizata a lacasurilor de cult din Romania, asa cum era la data de 31 decembrie 2015. Dupa 1989, Biserica Ortodoxa Romana a finalizat.

Ornamente de efect pe care le poti face acasa. Cele mai frumoase decoratiuni de Paste

Sarbatorile Pascale bat la usa. Va prezentam cateva ornamente de efect care iti vor infrumuseta casa. Daca ai putina imaginatie si indemanare, poti realiza cele mai.

Cele mai muncitoare zodii: cine se taraste pe coate pentru reusita si pentru ce nativ munca este o placere

Se spune ca femeile din zodiile Capricorn, Pesti sau Rac sunt cele mai harnice si ca fac orice numai sa leneveasca nu. Iata care sunt cele mai muncitoare zodii, indiferent de sex, si care sunt caracteristicile acestora cand vine vorba de orice fel de activitate.

Huawei P9: Primele pareri despre smartphone-ul cu cele mai interesante camere [FOTO]

Huawei P9 a fost lansat oficial, iar smartphone-ul chinezesc cu doua camere este printre cele mai interesante pe care le-am vazut anul acesta. Fotografiatul cu smartphone-ul a devenit chiar subiect de competitie internationala, asa ca nu ar trebuie sa ne mire ca producatorii de telefoane mobile mizeaza din ce in ce mai mult pe ochii [].

Cele mai rele vorbe pe care le poti spune unei familii fara copii

Nu se stie din ce cauze, persoanele fara copii sunt stigmatizate, in special femeile. Iata cele mai rele vorbe pe cre le poti spune unei familii fara copii. Ce decizie proasta? Cine hotaraste ce este.

Telefoanele cu cele mai bune camere: smartphone-uri pentru pasionatii de fotografie

Daca te pasioneaza fotografia, dar inca nu ai cunostinte tehnice si nu vrei sa te avanti spre un aparat profesional, poti experimenta si cu smartphone-ul. Noi am pregatit o lista cu telefoanele cu cele mai bune camere, ca sa ai de unde te inspira. Telefoanele cu cele mai bune camere Samsung Galaxy S7 Noile [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )