Libnet.ro
UNICEF

09:31

Cele mai frumoase cai ferate din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase cai ferate din lume

Cele mai frumoase cai ferate din lume. Putini isi pot imagina o cale ferata ca pe o constructie aparte, insa exista cazuri in care talentul inginerilor, dar si peisajul au transformat anumite cai ferate in adevarate obiective turistice. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase gradini de vara din Bucuresti

In Bucuresti sunt o multime de locuri in care va puteti relaxa intr-o atmosfera linistita alaturi de prieteni. Adevarul va prezinta cateva dintre cele mai frumoase gradini de vara din Bucuresti.

Cele mai frumoase orase din Ungaria

Desi Budapesta este prima destinatie care ne vine in minte cand ne gandim la cele mai frumoase orase din Ungaria, vecinii unguri se mandresc si cu alte localitati ce pot fi incluse pe lista destinatiilor de vacanta.

Cele mai frumoase drumuri din Austria: calatorie pe Transfagarasanul austriac si drumurile vinului

O calatorie cu masina prin Austria nu va fi placuta numai datorita drumurilor impecabile, ci si peisajelor de o frumusete incredibila. Cele mai frumoase drumuri din Austria pot face obiectul unei vacante pe patru roti, cu opriri in localitati pitoresti.

Cele mai frumoase locuri din Carpati

Cele mai frumoase locuri din Carpati. Muntii Carpati sunt o destinatie la mare cautare pentru cei care doresc sa descopere locuri de o frumusete rapitoare in tara noastra. Unele locuri sunt mai putin cunoscute, de aici si tentatia de a le vizita.

Viata din mahalalele Bucurestiului de altadata: Dudesti - locul unde boieroaicele aveau cele mai frumoase bijuterii si piata de peste in Aga Nita

In trecut, Bucurestiul era impartit in mahalale si, de cele mai multe ori, acestea purtau numele celui mai cunoscut om care locuia acolo.

Cele mai bune carti interzise din istoria literaturii

Cartile, de-a lungul timpului, au avut in dese randuri de suferit de pe urma cenzurii. Fie ca era vorba de politica, religie sau sex, oameni impinsi de un exces de zel al ipocriziei au intors spatele unor romane care urmau sa devina unele dintre cele mai importante capodopere literare ale lumii si care reprezinta azi lecturi obligatorii, in ciuda etichetelor primite in diverse perioade.

Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus

Star Wars: KOTOR este unul dintre cele mai frumoase, dar si cele mai scumpe jocuri de tip RPG pentru mobil. Astazi, acesta poate fi cumparat la un pret redus. Star Wars: KOTOR este una dintre cele mai reusit portari ale unui joc si este disponibil acum la un pret redus atat pe Google Play, cat [] Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai vechi parcuri din Romania

Cele mai vechi parcuri din Romania sunt si unele dintre cele mai frumoase din tara, cu istorii bogate, care dateaza din anii 1800, si monumente aparte. Amenajate ca spatii destinate relaxarii, aceste gradini publice sunt adevarate bijuterii urbane.

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama, Romania pe locul 66 (ONG)

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si dat publicitatii luni, scrie AFP. Romania se afla pe ultimul loc printre cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene, situandu-se pe pozitia a 66-a, dupa Turcia si inainte de Trinidad si Tobago, potrivit Agerpres.

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama. Pe ce loc se situeaza Romania

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )