Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai vechi parcuri din Romania

Adevărul Adevărul,
Cele mai vechi parcuri din Romania

Cele mai vechi parcuri din Romania sunt si unele dintre cele mai frumoase din tara, cu istorii bogate, care dateaza din anii 1800, si monumente aparte. Amenajate ca spatii destinate relaxarii, aceste gradini publice sunt adevarate bijuterii urbane. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase orase din Spania

Spania este una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani, dar si de turisti din intreaga lume, Madrid si Barcelona numarandu-se printre cele mai vizitate orase din Europa. Iata cinci dintre cele mai frumoase orase din Spania, locuri de vis care merita atentia oricarui turist.

Cele mai frumoase sate din Europa

Cele mai frumoase sate din Europa par desprinse parca din filele cartilor de basme cu care am crescut. insa in cazul multor dintre cele mai frumoase sate din Europa, peisajele mirifice au fost deopotriva o binecuvantare si un blestem - afluxul de turisti le-a transformat din oaze de liniste in destinatii fierbinti. Acum, specialistii au intocmit un nou top cu cele mai frumoase sate din Europa.

Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4

Am ajuns sa putem face si lista cu cele mai bune telefoane din 2015. Pana la iPhone 6s sau iPhone 7), acestea sunt cele mai bune pe care Android le are. De asemenea, asteptam primele modele cu Windows 10, dar iata ce poti alege ca sa ai un telefon de top inca din aceasta primavara [] Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din Carpati

Cele mai frumoase locuri din Carpati. Muntii Carpati sunt o destinatie la mare cautare pentru cei care doresc sa descopere locuri de o frumusete rapitoare in tara noastra. Unele locuri sunt mai putin cunoscute, de aici si tentatia de a le vizita.

Furios si iute 7 a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei

Filmul Fast and Furious 7/ Furios si iute 7 a depasit ultima pelicula din franciza de succes Harry Potter si a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei.

Lista tarilor cu cele mai frumoase femei din lume: Romancele sunt inzestrate cu tot ceea ce si-ar putea dori un barbat de la o sotie

Un renumit consilier in turism, autor a peste 30 de carti, printre care si ghiduri de calatorie, medic specializat inclusiv in turism medical, a realizat o selectie cu tarile unde poti admira cele mai frumoase femei din lume, unde sunt laudate si romancele.

STORYMAP Povestea zilei de 1 Mai in lume si in orasele din Romania

1 Mai este sarbatorita de peste un secol drept Ziua Internationala a Muncii in majoritatea tarilor lumii. In tarile comuniste, 1 mai s-a transformat intr-o zi de sarbatoare de stat insotita de defilari propagandistice. In Romania, aceasta zi a fost celebrata pentru prima data in 1890. Totusi, semnificatia zilei de 1 Mai dupa anii 90 s-a schimbat mult in tara noastra. Astazi, sarbatorim altfel, fara parade, defilari si actiuni muncitoresti . Aglomeratia de pe arterele principale din marile orase, la care participau sute de oameni pentru a-l ovationa pe Ceausescu, s-a mutat astazi pe drumul spre munte si spre mare. Esri Romania si HotNews. ro va prezinta intr-un format interactiv de tip StoryMap o scurta istorie in imagini a zilei de 1 Mai in lume si in orasele din Romania.

Numire controversata la ICR: Noul presedinte ar vrea sa-l puna secretar general pe unul dintre cei mai bogati preoti din Romania

Radu Boroianu, noul Presedinte al Institutului Cultural Roman, a inceput deja sa faca schimbari care i-au determinat pe mai multi functionari sa-si pregateasca demisiile, anunta Stiri pe surse. Radu.

Mircea Badea, cel mai cunoscut jurnalist din Romania

Mircea Badea a comentat, in pasa de marti seara cu emisiunea Sinteza Zilei, mai multe prestatii ale unor persoane publice. Acestea s-au facut remarcate nu doar prin prisma meseriei pe care o exercita, dar si.

Cele mai frumoase locuri din Bucovina

Bucovina este cunoscuta ca una din cele mai spectaculoase zone din Romania. Printre cele mai frumoase locuri din Bucovina se numara: Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Oului de la Vama, Manastirea Voronet, Pietrele Doamnei, Vatra Dornei, Salina Cacica, Muzeul satului bucovinean, Crucea de juramant a betivilor, Manastirea Putna si Muzeul Arta Lemnului din Campulung Moldovenesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )