Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Grammy 2015!

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! .

Cele mai prost imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Madonna sau Meghan Trainor si pana la Charli XCX, Bleona Qereti ori Joy Villa, iata care au fost cele mai prost imbracate actrite la Premiile Grammy 2015! .

Top 10 cele mai tari show-uri de la Premiile Grammy 2015! VIDEO

De la controversatul show pus in scena de Madonna si pana la Rihanna care, impreuna cu Kanye West si Paul McCartney, a cantat in premiera piesa FiveFourSeconds, sau Sia, ce a oferit un spectacol de zile mari cu piesa Chandelier, iata care au fost cele mai tari show-uri la Premiile Grammy 2015! .

Cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015, Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj si Katy Perry au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

VIDEO Sam Smith, marele castigator la Premiile Grammy 2015! Iata lista castigatorilor

Premiile Grammy 2015, ajunse la cea de-a 57-a editie, au fost decernate, duminica seara, la Los Angeles. Marele castigator al.

FOTO. Premiile Grammy 2015, portavoce pentru mesaje impotriva violentei

Starurile Pharell Williams, Prince, John Legend si Common au transmis mesaje impotriva violentei la spectacolul de decernare a premiilor Grammy 2015, informeaza The Guardian.

Premiile Grammy 2015: Dianne Reeves, una dintre castigatoare, va concerta la Timisoara

Premiile Grammy 2015. Dianne Reeves, cea care a castigat premiul cel mare pentru Cel mai bun album jazz vocal, la cea de-a 57-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy, va concerta la Timisoara in luna iulie.

VIDEO. Premiile GRAMMY 2015: Sam Smith, mare castigator al serii

Sam Smith, revelatia anului 2014, a triumfat la cea de-a 57-a gala a premiilor Grammy, castigand patru premii, in timp ce Beck a produs surpriza serii, primind premiul pentru albumul anului, transmite AFF, conform Agerpres.

VIDEO Cele mai TARI show-uri LIVE de la GRAMMY 2015

Premiile Grammy 2015 au adus pe scena nume consacrate ale industriei muzicale mondiale, dar si artisti mai putini cunoscuti, care.

Grammy 2015. Cine ar trebui si cine va castiga

Grammy 2015. Sam Smith, Beyonce, Iggy Azalea si Pharrell Williams sunt doar cateva dintre marile vedete ale industriei muzicale care vor concura pentru un trofeu la premiile Grammy 2015. in incercarea de a afla castigatorii, Huffington Post a realizat o serie de predictii pentru cele mai importante categorii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )