Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Cele mai TARI show-uri LIVE de la GRAMMY 2015

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Cele mai TARI show-uri LIVE de la GRAMMY 2015

Premiile Grammy 2015 au adus pe scena nume consacrate ale industriei muzicale mondiale, dar si artisti mai putini cunoscuti, care. continuă pe Devorator Monden

Top 10 cele mai tari show-uri de la Premiile Grammy 2015! VIDEO

De la controversatul show pus in scena de Madonna si pana la Rihanna care, impreuna cu Kanye West si Paul McCartney, a cantat in premiera piesa FiveFourSeconds, sau Sia, ce a oferit un spectacol de zile mari cu piesa Chandelier, iata care au fost cele mai tari show-uri la Premiile Grammy 2015! .

Cele mai bune smartphone-uri mici

Multi utiilizatori de smartphone-uri sunt melancolici dupa perioada in care device-urile lor nu aveau ecrane mai mari de 5 inci. Era epoca unui telefon de dimensiunea iPhone-ului. intre timp, norma s-a mutat catre 5,5 - 6 inci. Va prezentam cele mai bune telefoane cu ecrane mici.

Laboratorul romanesc de virale. Unde se nasc cele mai tari glume de pe Internet si cum apar miscarile sociale

Ai vazut o gluma pe net, un film amuzant sau ciudat si cateva zile mai tarziu a aparut si la televizor? Este probabil unul dintre viralele create sau promovate in anumite grupuri. Totul porneste pe Facebook, acolo unde oameni inteligenti si cu mult umor stiu sa selecteze si sa aprecieze tot ce are potential. Unele glume sunt originale, altele sunt preluate si traduse dupa cele de afara, dar cu siguranta se potrivesc realitatii romanesti.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! .

Cele mai prost imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Madonna sau Meghan Trainor si pana la Charli XCX, Bleona Qereti ori Joy Villa, iata care au fost cele mai prost imbracate actrite la Premiile Grammy 2015! .

Cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015, Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj si Katy Perry au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Grammy 2015. Cele mai amuzante, penibile si controversate momente, in GIF-uri

Grammy 2015. Cea de-a 57-a gala a premiilor Grammy a oferit o serie de momente amuzante, dar si penibile in care cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale au stralucit sau au rosit. Adevarul va prezinta cele mai interesante momente ale galei premiilor Grammy 2015 intr-o serie de GIF-uri.

Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! .

Top 5 cele mai bune televizoare LED in 2015

Daca te gandesti sa cumperi un TV in acest inceput de an, trebuie neaparat sa alegi dintre cele mai bune televizoare LED. in primul rand, atunci cand alegi dintre cele mai bune televizoare LED, trebuie sa intelegi care este diferenta si care sunt avantajele dintre acest tip de TV si plasme sau LCD-uri. Practic, televizoarele [].

Cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor

De la cele mai vechi modele de Motorola sau Nokia si pana la nou noutele iPhone-uri, iata care sunt cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor! .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )