Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai frumoase parcuri din Bucuresti: Parcul Cismigiu a fost amenjat din ordinul lui Ipsilanti, Parcul IOR a fost construit in vremea lui Ceausescu

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase parcuri din Bucuresti: Parcul Cismigiu a fost amenjat din ordinul lui Ipsilanti, Parcul IOR a fost construit in vremea lui Ceausescu

In Capitala exista o multime de zone verzi in care bucurestenii se pot plimba si relaxa in aer liber. Adevarul va prezinta cele mai frumoase parcuri din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase obiective turistice din judetul Mures

Cele mai frumoase obictive turistice din judetul Mures. Pentru locuitorii judetului Mures si nu numai, e bine de stiut care sunt posibilitatile de relaxare la sfarsit de saptamana. Complexul de Agrement, Gradina Zoologica si Cetatea Sighisoara sunt cele mai vizitate obiective turistice din judetul Mures.

Cele mai frumoase chei din Romania: locurile de poveste, cu peisaje spectaculoase, care asteapta sa le explorati

Adevarul va invita astazi intr-o calatorie in cateva zone din Muntii Carpati pline de pitoresc, unde natura a sculptat cu maiestrie adevarate monumente.

Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Energia, auto, retailul si industria sunt domeniile cu cele mai multe companii cu afaceri de miliarde de lei, potrivit unei analize Wall-Street. ro pe baza clasamentului celor mai mari 200 de companii din Romania, oferit de Registrul Comertului.

Mineriada din 1990: au trecut 25 de ani de la cele mai sangeroase evenimente din Romania postdecembrista

Sambata se implinesc 25 de ani de la cea mai sangeroasa mineriada, in urma careia au murit zeci de oameni, dintre care doar sase au fost identificati si recunoscuti, iar 746 au fost raniti. La inceputul acestui an, in februarie, dosarul Mineriadei a.

Cu adevarat hot! O recunoasteti pe frumoasa asta din spate?

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume si vrea sa intareasca aceasta parere pozand atat cu fata, cat si cu spatele.

Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti, despre cartea scrisa de Copos in inchisoare: Examinarea suspiciunii de plagiat cere o expertiza de continut si nu numai de forma, ca in cazul plagiatului copy-paste

Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti anunta ca a identificat un numar mare de similitudini, de mai multe tipuri, intre cartea scrisa de George Copos in inchisoare si lucrarea de disertatie a lui Catalin Parfene. Comisia a constatat ca examinarea suspiciunii de plagiat cere o expertiza de continut si nu numai de forma, ca in cazul plagiatului comun, gen copy-paste, precizeaza Universitatea din Bucuresti, intr-un comunicat remis HotNews. ro. Institutia anunta ca membrii Comisiei de Etica solicita infiintarea unei comisii de experti care va examina cele doua lucrari din perspectiva suspiciunii de plagiat.

Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie

Daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine, atunci acesti fotografi au folosit-o la maximum. Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu un iPhone si-a desemnat castigatorii, iar imaginile sunt, se poate spune, captivante si memorabile. Printre atatea echipamente scumpe, de la DSLR-uri si mirrorless-uri la clasicele Leica, [] Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frecvente scuze ale soferilor prinsi de radar: Ma grabesc la spital, iar arogantii spun ca masina lor nu e facuta ca sa mearga cu 50 km/h

De cele mai multe ori, soferii prinsi de radar cu viteza incearca sa scape fara amenda invocand tot felul de scuze. Potrivit politistilor, de cele mai multe ori, soferii isi scuza graba prin nevoia de a ajunge la spital. Oricat ar fi de credibile scuzele, politistii trebuie sa aplice macar un avertisment, care inseamna puncte penalizare.

Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos

Cu toate ca foarte multi au considerat toolbar-urile si diversele motoare de cautare doar ca niste reclame agresive, Ask. com are un statut special. Daca ati urmarit de-a lungul anilor evolutia aplicatiilor malitioase pentru sistemul vostru, este foarte probabil sa va fi lovit de toolbar-uri si extensii pentru browser-ul vostru favorit care va fac mai mult [] Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )