Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai frumoase machiaje de la SAG Awards 2017

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase machiaje de la SAG Awards 2017

Specialistii au desemnat cele mai frumoase machiaje prezente pe covorul rosu de la SAG Awards 2017. continuă pe ADPM

Care sunt cele mai bine imbracate cupluri de la Gala SAG Awards 2017 (FOTO)

Vedetele de la Hollywood au stralucit pe covorul rosu, la cea de-a 23-a editie a SAG Awards 2017. Atat doamnele, cat si domnii au dovedit ca un mult bun gust la capitolul vestimentatie si au apelat la.

Ce au purtat vedetele pe Red Carpet la SAG AWARDS 2017

Abundenta de paiete, cristale si perle pe covorul rosu la SAG Awards, ceremonie ce s-a desfasurat la Los Angeles duminica seara. Foarte multe actrite au optat pentru un tinute stralucitoare si tipatoare, iar Nicole Kidman in Gucci si Michelle Williams in Louis Vuitton sunt doar doua exemple in acest sens.

Ei sunt castigatorii de la SAG AWARDS 2017!

Surprize-surprize la editia din acest an a Premiilor SAG Awards, care s-au desfasurat duminica la Los Angeles. Multi dintre castigatorii de la Golden Globes nu s-au regasit printre laureatii serii, fapt ce a starnit numeroase controverse.

Top 10 cele mai frumoase flori din lume

Am realizat un top al celor mai frumoasa flori .

Cele mai ghinioniste zodii in luna februarie 2017

Previziunile astrale pentru luna februarie nu sunt tocmai pozitive pentru toti nativii din zodiac. Unele semne din zodiac sunt mai dezavantajate pe plan sentimental, altele sufera cu sanatatea sau trebuie sa fie prudente din punct de vedere financiar.

Fiica Dianei Ross a purtat la SAG Awards cercei creati de romanca Narcisa Pheres

Actrita Tracee Ellis Ross, fiica celebrei Diana Ross, a facut furori pe covorul rosu la SAG Awards purtand o pereche de cercei creata de designerul de origine romana Narcisa Pheres, reprezentat in Romania de Sorin Dutoiu si Christian Stan, specialistii in Celebrity PR de la ADPM PR.

Castelul Bran, in topul celor mai frumoase castele din Europa: pe ce loc se afla celebrul obiectiv turistic al Romaniei

Castelul Bran se afla la loc de cinste in topul celor mai frumoase 20 de castele din Europa, realizat de publicatia spaniola El Pais.

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Gestul presedintelui pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Fost primar al Sibiului, presedintele Klaus Iohannis a facut un gest superb pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu. Mai exact, Iohannis a semnat,.

Cele mai haioase reactii ale oamenilor care au fost inselati de partenerii de viata. Au aratat totul pe internet (FOTO)

Atunci cand sunt inselati de partenerii de viata, multi oameni nu isi mai pot controla furia si au reactii din cele mai ciudate, mai ales atunci cand se descarca in mediul.

Scene INCENDIARE in Fifty Shades Darker, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului (VIDEO)

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Fifty Shades Darker, va avea premiera in Romania in doar cateva zile si fanii vor putea urmari in continuare frumoasa poveste.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )