Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Bath, Canterbuty si Stratford se numara printre cele mai frumoase orase din Anglia, alaturi, bineinteles, de Londra. Aceste localitati au o uriasa valoare culturala si sunt legate inclusiv de nume celebre din istoria literaturii. Sunt orase vechi, pitoresti, cu o arhitectura deosebita, reprezentand o destinatie perfecta pentru turistul interesat de cultura si istorie. continuă pe Adevărul

Cele mai bogate orase din Europa. Zurich si Oslo, pe primele pozitii. Dublin si Luxemburg, surprizele topului

Criza financiara din 2007-2008 a afectat diferit orasele lumii, atat in functie de raspunsul autoritatilor la nivel de tara, cat si de particularitatile fiecarei metropole. Adevarul va prezinta cele mai bogate orase din Europa.

Cele mai frumoase biciclete din lume. Modele originale, care vor fi lansate pe piata anul acesta

Intr-o perioada in care tot mai multi oameni isi doresc inlocuirea masinilor cu biciclete, pentru un mediu mai curat si mai sanatos, BBC prezinta cateva modele inedite de biciclete, care vor face cu siguranta mai atractiva ideea deplasarii pe doua roti in loc de patru.

Punctul de intalnire: Jurnalistii de la Der Spiegel deplang sangerarea celor mai frumoase paduri din Europa

Radu Tudor a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena 3, un articol publicat de Der Spiegel pe tema defrisarilor ilegale din Romania. in Romania se micsoreaza.

YouTube publica topul celor mai cautate jocuri din ultimii 10 ani

YouTube e cea mai populara platforma cu videoclipuri, iar o parte consistenta sunt cele cu jocuri video, de la trailere la tutoriale. Iata cele mai populare jocuri din ultimii 10 ani.

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Irina Begu si Andreea Mitu, cele mai bune clasari din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul 3 WTA, cu 7. 360 de puncte, in clasamentul mondial dat publicitatii luni, dupa ce a fost eliminata in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma,.

Vacante, city break-uri si cele mai importante evenimente ale inceputui de vara

Luna mai este poate cea mai potrivita luna pentru city break, o excursie de cateva zile in cele mai frumoase orase ale Europei.

Cele mai puternice 10 armate ale lumii: SUA si Rusia se afla pe primele doua locuri

Din ce in ce mai multe confruntari armate au loc in lume. Coreea de Nord lanseaza rachete balistice, Rusia isi incordeaza muschii in fata Occidentului, estul Ucrainei este in conflict, iar Statul Islamic se apropie din ce in ce mai mult de Europa. Dar care sunt tarile care au cea mai de temut armata?, se intreaba Business Insider, care, cu ajutorul a Global Firepower, a realizat un top cu cele mai puternice state din punct de vedere militar.

Coiful celtic din Ciumesti - povestea uneia dintre cele mai spectaculoase descoperiri din lumea celtilor, facuta intamplator de un taran

In 1960, un localnic din Ciumesti, judetul Satu Mare, facea, total intamplator, o descoperire arheologica ce avea sa se dovedeasca cea mai importanta din judetul Satu Mare, dar si una dintre cele mai spectaculoase din lumea celtilor.

Cannes 2015: Filmul lui Radu Muntean, laudat de cele mai prestigioase publicatii din strainatate

Lungmetrajul Un etaj mai jos, regizat de Radu Muntean si prezentat in premiera la Festivalul de Film de la Cannes, in sectiunea Un Certain Regard, s-a bucurat in urma proiectiei de cronici favorabile, presa de specialitate avand numai cuvinte de lauda la adresa peliculei.

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )