Libnet.ro
UNICEF

01:05

YouTube publica topul celor mai cautate jocuri din ultimii 10 ani

Adevărul Adevărul,
YouTube publica topul celor mai cautate jocuri din ultimii 10 ani

YouTube e cea mai populara platforma cu videoclipuri, iar o parte consistenta sunt cele cu jocuri video, de la trailere la tutoriale. Iata cele mai populare jocuri din ultimii 10 ani. continuă pe Adevărul

Viceministru din Republica Donetk, pe lista celor mai cautate persoane in Rusia. Moscova a remediat situatia: separatistul nu mai este infractor

Ministerului Afacerilor Interne a inlaurat de pe site-ul sau oficial fotografia si numele unui infractor cautat pentru frauda, dupa ce presa l-a identificat drept unul dintre liderii separatisti prorusi din Donetk. Mai exact, este vorba despre viceministrul Apararii in autoproclamata Republica Populara Donetk.

Topul celor mai ieftine destinatii turistice din lume

World Economic Forum a dat publicitatii recent un raport cu cele mai ieftine tari ce pot fi vizitate de turistii amatori de experiente unice, informeaza Business Insider.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Euro a atins, joi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, transmite Reuters, conform Mediafax.

Un nou zgarie-nori va brazda cerul Manhattan-ului. Nordstrom Tower va fi cea mai inalta cladire din intreaga emisfera vestica

Panorama orasului New York se pregateste sa se imbogateasca cu inca un turn zgarie-nori. Noul proiect, Nordstrom Tower, va avea o inaltime de 547 de metri si va fi cea mai inalta constructie din.

VIDEO! Cel mai mare lac din America de Sud ascunde un templu incas sacru in apele sale

Localizat intre Bolivia si Peru, lacul Titicaca este unul dintre cele mai fascinante lacuri din intreaga lume. Este situat la o altitudine foarte inalta, la peste 3000 de metri deasupra nivelului marii, iar o vi.

Eden Hazard, cel mai bun jucator din Premier League si dupa Asociatia jurnalistilor sportivi

Belgianul Eden Hazard a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League in acest sezon de catre Asociatia jurnalistilor sportivi din Anglia, al doilea premiu ce va intra in posesia mijlocasului echipei.

Sinteza Zilei: Cele mai mari jafuri din Europa realizate de romani

In Romania au mai ramas doua categorii de hoti, sau cel putin asa pare - cei care fura cu miliardele, cu padurile, cu vapoarele, cei care fura tara, mai simplu spus si hotii mici, care fura cu metode ca.

Valer Marian: Ambasadorul George Maior are de limpezit mai multe pete din biografia sa

Senatorul Valer Marian solicita Comisiei de politica externa a Senatului, intr-o declaratie politica remisa azi redactiei, sa-i solicite aspirantului George Maior sa clarifice unele aspecte nebuloase din biografia sa.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )