Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vacante, city break-uri si cele mai importante evenimente ale inceputui de vara

Adevărul Adevărul,
Vacante, city break-uri si cele mai importante evenimente ale inceputui de vara

Luna mai este poate cea mai potrivita luna pentru city break, o excursie de cateva zile in cele mai frumoase orase ale Europei. continuă pe Adevărul

Filme de dragoste. Cele mai importante pelicule de saptamana aceasta la TV

Programul TV de saptamana aceasta anunta cateva filme de dragoste interesante. Iata cateva recomandari dintre filmele de dragoste care vor fi saptamana aceasta la TV:.

Eurovision 2015, favoriti: ce cota are Voltaj sa castige concursul la casele de pariuri. Suedia, cele mai mari sanse

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania la editia din acest an cu piesa All Over Again/ De la capat, este cotata cu a 24-a sansa la castigarea concursului cantecului european, potrivit unui clasament in care au fost luate in calcul cele mai importante case de pariuri.

Combinatii de culori pentru dormitor. Care sunt cele mai inspirate alegeri

Alegerea culorilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale decorarii unui dormitor. Combinatia pentru care vom opta este o dovada a gustului nostru, dar si a starii de spirit, pentru ca fiecare culoare are o semnificatie aparte.

Ministerul Mediului: Cele 420.000 de hectare de padure detinute de micii proprietari sunt cele mai expuse taierilor ilegale

Din cele 700. 000 ha de padure pe care le detine Romania, 420. 000 de hectare sunt detinute de micii proprietari, acestea fiind cele mai expuse taierilor ilegale, precizeaza Ministerul Mediului, Apelor si.

Cele mai bune filmedespremafie

Lumea crimelor organizate a luat cu asalt Hollywood-ul, care nu a putut rezista tentatiei de a prezenta mafia pe marile ecrane. Filmele cu gangsteri se numara printre cele mai populare genuri cinematografice, dar si printre cele mai bune productii realizate vreodata. Adevarul va prezinta cele mai bune filme cu si despre mafie.

Cele mai puternice 10 armate ale lumii: SUA si Rusia se afla pe primele doua locuri

Din ce in ce mai multe confruntari armate au loc in lume. Coreea de Nord lanseaza rachete balistice, Rusia isi incordeaza muschii in fata Occidentului, estul Ucrainei este in conflict, iar Statul Islamic se apropie din ce in ce mai mult de Europa. Dar care sunt tarile care au cea mai de temut armata?, se intreaba Business Insider, care, cu ajutorul a Global Firepower, a realizat un top cu cele mai puternice state din punct de vedere militar.

Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc

Iti mai amintesti de cele mai vechi jocuri cu Mario? Celebrul personaj a aparut intr-o multime de jocuri si face istorie de peste 30 de ani de cand a luat nastere. inca mai puteti juca online cele mai vechi jocuri cu Mario. Sigur ti-ai adus aminte macar o data de cele mai vechi jocuri cu [] Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Bath, Canterbuty si Stratford se numara printre cele mai frumoase orase din Anglia, alaturi, bineinteles, de Londra. Aceste localitati au o uriasa valoare culturala si sunt legate inclusiv de nume celebre din istoria literaturii. Sunt orase vechi, pitoresti, cu o arhitectura deosebita, reprezentand o destinatie perfecta pentru turistul interesat de cultura si istorie.

FOTO/VIDEO Chinezii de la Huawei isi prezinta cele mai noi tehnologii la Bucuresti: Ne asteptam ca standardul 5G sa apara comercial in jurul anului 2020/Telul este sa ajungem la viteze de descarcare de pana la 10 Gigabiti pe secunda

Furnizorul chinez echipamente si solutii de telecomunicatii Huawei a ajuns la peste 1200 de angajati in Romania la sfarsitul anului trecut, aproape 800 dintre acestia lucrand in Centrul global de servicii de retelistica din Bucuresti, a precizat luni pentru HotNews. ro Gavin Wang, vice general manager in Huawei Romania. Grupul chinez isi prezinta la Bucuresti, in perioada 18-20 mai, intr-un camion personalizat, cele mai noi si performante tehnologii. Vezi in articol ce spun reprezentantii Huawei despre tehnologia 5G si cateva poze cu echipamentele expuse.

Adevarul Live, ora 15.00: Cum combatem cu succes durerile cele mai comune si mai chinuitoare

O durere ascutita de masele, o durere mocnita de cap sau o durere anchilozanta de spate. Sunt cele mai comune si, cu toate acestea, par extrem de greu de controlat. Medicul Ovidiu Palea, specialist in terapia durerii, vine la Adevarul Live sa ne ofere trucuri pentru combaterea acestora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )