Libnet.ro
UNICEF

22:45

Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos

Cu toate ca foarte multi au considerat toolbar-urile si diversele motoare de cautare doar ca niste reclame agresive, Ask. com are un statut special. Daca ati urmarit de-a lungul anilor evolutia aplicatiilor malitioase pentru sistemul vostru, este foarte probabil sa va fi lovit de toolbar-uri si extensii pentru browser-ul vostru favorit care va fac mai mult [] Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O romanca s-a casatorit cu unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni

Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni, Axel Witsel, s-a casatorit weekendul trecut cu iubita sa, romanca Raffaella Szabo. Cei doi au o relatie de peste 4 ani si sunt parintii unei fetite de doua.

Piata noastra de capital este una dintre cele mai scumpe

Societatile de Investitii Financiare SIF) ar trebui sa se implice mai mult in dezvoltarea pietei de capital, este de parere Cristian Agalopol, vicepresedintele Citibank, care a aratat ca SIF-urile se numara, prin detinerile lor cumulate, printre cei mai importanti actionari ai pietei de capital.

Vineri debuteaza la Galati Danubian Salsa Festival, unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din tara

Festivalul tine pana duminica seara, cand se va incheia cu un concurs pe echipe. La eveniment pot fi apaludati dansatori de renume mondial din Italia, Franta, Cuba, Grecia, Bulgaria, Chile, Argentina, Polonia, Spania, Mexic, Suedia si desigur Romania.

Salina Turda poate fi vizitata virtual din orice colt al Pamantului. Top 10 cele mai cautate obiective turistice din Romania pe Google Street View

Salina Turda poate fi vizitata virtual, de saptamana aceasta, de oricine din lume. Google a anuntat, zilele acestea, la Turda, publicarea pe Google Street View a imaginilor panoramice din interiorul Salinei. Aceasta este obiectivul turistic vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international drept una dintre cele mai spectaculoase destinatii turistice din lume.

Castelul Bran si centrul Brasovului, printre cele mai vizitate obiective turistice online

Castelul Bran si centrul Brasovului sunt unele dintre cele mai cautate imagini de catre turisti pe Google Street View.

Moise Guran: Pur si simplu, romanii sunt imprevizibili. Cand te astepti mai putin se enerveaza si rastoarna masa, casa, tara

Poporul roman este unul dintre cele mai imprevizibile popoare. Exact in momentul cand te astepti mai putin se enerveza, scrie jurnalistul Moise Guran intr-un articol pe Biziday. ro. Pur si simplu, romanii.

Zece lucruri mai putin cunoscute despre Cetatea Alba Iulia, cel mai mare bastion din sud-estul Europei: unde a fost ingropat inginerul care a proiectat-o

Cetatea bastionara din Alba Iulia a devenit in ultimii ani cel mai importat punct de atractie al orasului si unul dintre cele mai cunoscute din Romania. Constructia unei asemenea fortificatii a necesitat eforturi uriase, atat din punct de vedere uman cat si financiar. in 5 noiembrie 2015 se implinesc exact 300 de ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Cetatii.

in cautarea fericirii la Sibiu. Cel mai mare festival de teatru incepe vineri

Festivalul International de Teatru de la Sibiu, care incepe vineri, va reuni timp de 10 zile, pana pe 21 iunie, spectacole invitate din 70 de tari. Cu o zi inainte de inceperea festivalului, organizatorii anuntau un numar de 40 de reprezentatii sold-out si peste 15. 000 de bilete vandute. Unul dintre cele mai asteptate este productia de la Teatro de la Abadia Madrid, in cautarea fericirii, in cadrul proiectului Orase pe scena.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )