Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cele mai frumoase piese de Dragobete: de la Zaraza la Sa nu-mi iei niciodata dragostea

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase piese de Dragobete: de la Zaraza la Sa nu-mi iei niciodata dragostea

De Dragobete, muzica este un ingredient special al sarbatorii romanesti care vine sa contrabalanseze Valentines Day. Iar atunci cand vine vorba de nume precum Gica Petrescu, Romica Puceanu, Mirabela Dauer sau Holograf, sarbatoarea romaneasca a iubirii capata o si mai mare insemnatate. continuă pe Adevărul

TOP: cele mai frumoase insule din lume

Cultura, istorie, plaje intinse cu nisip alb, ape turcoaz si privelisti incantatoare. Asa arata pentru multi sejurul ideal. RO iti prezinta cele mai frumoase insule din 2014, in care poti imbina toate aceste elemente si te poti bucura de.

Top 12 cele mai impresionante orase-fortareata din lume

De-a lungul istoriei, unele orase au fost imprejmuite de ziduri impozante, cu scopul de a le feri de inamici. De la Ierusalim ori Dubrovnic si pana la Toledo sau Xian, ADPM iti prezinta astazi 12 dintre cele mai frumoase orase-fortareata ale lumii.

Cele mai mari patru banci din Grecia mai au nevoie de capital suplimentar de 5 miliarde de euro

Cele mai mari patru banci din Grecia - National Bank, Alpha Bank, Piraeus Bank si Eurobank - mai au nevoie de capital suplimentar de circa 5 miliarde de euro, reiese din al doilea test de stres efectuat de banca.

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale CRESTINISMULUI, elucidat. Biserica Ortodoxa are dovada

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii crestine ar putea fi elucidat. Chivotul Legii, care adaposteste tablitele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mana lui Dumnezeu si primite de Moise pe muntele.

Utile: Alimente pe care multi le consuma zilnic cresc riscul unuia dintre cele mai periculoase tipuri de cancer; Dureri obisnuite in functie de varsta si cum sa scapi de ele; Cum sa scapi de burta de bere

De ce iti cade parul. Vezi daca suferi de vreo boala. Caderea parului poate fi determinata de multe cauze, printre care stresul, lipsa. Merele contin cele mai importante beneficii in coaja. Una dintre cele mai importante trasaturi ale marului este coaja. Este foarte.

Premiile Gopo 2014: La limita de jos a cerului de Igor Cobileanski - cele mai multe nominalizari

Lungmetrajul La limita de jos a cerului, de Igor Cobileanski, a primit cele mai multe nominalizari - 13 - la editia de anul acesta a premiilor Gopo, care va avea loc pe 24 martie, in Bucuresti, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Cele mai eficiente exercitii pentru fesieri tonifiati

Din varietatea de exercitii recomandate de antrenori la sala pentru tonifierea posteriorului, doua s-au dovedit a fi cele mai eficiente in urma unor studii care masoara activitatea electrica a muschilor.

Peste 10.800 de locuri de munca vacante prin ANOFM. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 10. 800 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad, Timis si Sibiu, informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 10.800 de locuri de munca vacante prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 10. 800 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad, Timis si Sibiu, informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Batalie cosmica: un asteroid de un miliard de tone a fost distrus de una dintre cele mai periculoase arme ale Universului

Stelele pulsar sunt corpuri fascinante ale Universului. Mai putin interesanti sunt asteroizii, dar cand cele doua corpuri se intalnesc rezulta un eveniment memorabil pentru astronomi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )