Libnet.ro
UNICEF

16:45

TOP: cele mai frumoase insule din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: cele mai frumoase insule din lume

Cultura, istorie, plaje intinse cu nisip alb, ape turcoaz si privelisti incantatoare. Asa arata pentru multi sejurul ideal. RO iti prezinta cele mai frumoase insule din 2014, in care poti imbina toate aceste elemente si te poti bucura de. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase insule din lume si din Europa

Ambergris Caye,in Marea Caraibelor, si Lewis si Harris, din Scotia, sunt cele mai frumoase insule din lume, respectiv din Europa, conform unui site international de turism.

Orfana care a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume

S-a nascut intr-o familie extrem de modesta din Rusia si si-a pierdut ambii parinti la varsta de 7 ani. in ciuda dificultatilor din copilarie, Margarita Bogdanova a devenit una dintre cele mai bogate femei.

Ole Einar Bjoerndalen, sportivul cele mai multe medalii din istoria JO de iarna.

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13 trofee, informeaza Mediafax. Bjoerndalen l-a depasit astfel pe compatriotul sau, fondistul Bjoern Daehlie in fruntea clasamentului, cei doi avand cate 12 medalii castigate la Jocurile Olimpice. Ole Einar Bjoerndalen a obtinut in cursa de miercuri cea de-a opta medalie de aur, care li se .

Wolfsburg intr-un derbi cu Leverkusen, una dintre cele mai suferinde echipe din retur

Uvertura etapei 22 din Bundesliga le opune vineri seara SCHALKE si MAINZ. In cele sapte partide disputate la Gelsenkirchen echipa din bastionul carnavalului a obtinut putine puncte, practic o victorie si un egal si probabil ca ea nu va realiza mare lucru nici de data aceasta gazdele fiind cu adevarat in forma.

Este una dintre cele mai importante descoperiri din domeniul astrofizicii

Astronomii au reusit sa obtina, pentru prima data, imagini din centrul unei stele. Imaginile au fost realizate cu doar cateva minute inainte de explozia acesteia, informeaza AFP. Imaginile au dezvaluit modul.

Basescu despre ASF: Rusanu, Daianu si Ursache, cel mai bine platiti din lume pentru incompetenta lor

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca va cere Parlamentului revocarea imediata a intregii conduceri a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), sustinand ca institutia este o cloaca, unde si-au gasit loc de parcare toti clientii politici, altfel profund incompetenti si nepregatiti pentru aceasta munca.

Raport ONU: Coreea de Nord, cea mai opresiva dictatura din lume, o tara a ...

Un raport elaborat de o comisie de ancheta a ONU releva existenta dovezilor clare privind crime contra umanitatii in Coreea de Nord, atrocitati care nu au echivalent in lumea contemporana. Intr-un gest fara precedent, presedintele comisiei l-a avertizat pe liderul nord-coreean, Kim Jong-un ca ar putea fi judecat la CPI pentru crime contra umanitatii. Pentru prima oara, juristi mandatati de ONU au stabilit un rechizitoriu infricosator si argumentat contra regimului nord-coreean, acuzandu-l de .

Cele mai socante scandaluri din lumea celebritatilor

Nici persoanele din lumea mondena nu au avut o viata usoara. Multe dintre ele au suferit traume si au trecut prin greutati devastatoare care le-au marcat trecutul si prezentul. Iata o parte dintre starurile de-altadata, dar si ale vremii, care au fost titluri de ziar pentru cele mai urate motive posibile.

A devenit una din cele mai cunoscute femei din America, dupa ce a spus lumii intregi ca vrea sa devina mai PROASTA

Blondie are 38 de ani si apeleaza la hipnoza pentru a deveni mai proasta. S-a saturat sa fie mereu preocupata de problemele vietii, asa ca vrea sa ia totul cu usurinta si sa se distreze mai mult. Vrea ca o.

Virginia Ruzici: Inca nu-mi dau seama la ce nivel e Simona Halep fata de primele clasate din lume

Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada a carierei, jucatoarea din Romania ajungand pe locul 7 in lume. Important va fi s-o vedem pe Simona cum se prezinta in fata jucatoarelor foarte puternice, primele 3-4 din lume acum, cele mai in forma. Inca nu-mi dau seama la ce nivel e fata de ele, a declarat Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )