Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai mari patru banci din Grecia mai au nevoie de capital suplimentar de 5 miliarde de euro

B1 B1,
Cele mai mari patru banci din Grecia mai au nevoie de capital suplimentar de 5 miliarde de euro

Cele mai mari patru banci din Grecia - National Bank, Alpha Bank, Piraeus Bank si Eurobank - mai au nevoie de capital suplimentar de circa 5 miliarde de euro, reiese din al doilea test de stres efectuat de banca. continuă pe B1

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale CRESTINISMULUI, elucidat. Biserica Ortodoxa are dovada

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii crestine ar putea fi elucidat. Chivotul Legii, care adaposteste tablitele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mana lui Dumnezeu si primite de Moise pe muntele.

Mai multi bani pentru IT. Cheltuielile de profil ale firmelor romanesti vor avea cele mai mari rate de crestere din CEE

Rezultatele unei cercetari de piata arata ca 45% dintre factorii de decizie din departamentele IT ale companiilor chestionate estimeaza ca in urmatorii trei ani bugetele alocate acestei componente vor creste,.

Piata auto europeana a inregistrat a cincea luna de crestere consecutiva. Dacia, in topul marcilor cu cele mai mari vanzari

Piata auto europeana a crescut in ianuarie pentru cea de-a cincea luna consecutiv. Dacia a inregistrat cel mai bun inceput de an in topul marcilor, cu un avans de 38,9%, arata datele publicate marti de.

Brit Awards 2014. Vezi aici cele mai memorabile colaborari live din istoria galei!

Desfasurata de obicei dupa surioara sa de peste ocean, Grammy Awards, gala Brit Awards are un farmec aparte care, intr-o.

Tariceanu: Nu cred ca vom ajunge la o solutie. Sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas

Sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas si sa continue criza, a declarat fostul premier PNL Catalin Popescu Tariceanu, marti seara, dupa sedinta de la Palatul Parlamentului. Pe.

Tariceanu: Sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas

Fostul premier PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa sedinta conducerii liberale, ca, in opinia sa, sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas si sa continue criza.

Mircea Sandu: 16 dintre stadioanele inscrise pentru CE fotbal 2020 sunt mai mari ca Arena Nationala

Un numar de 16 stadioane inscrise in competitie pentru organizarea CE de fotbal 2020 sunt mai mari ca Arena Nationala, a explicat, marti, presedintele FRF Mircea Sandu. Acesta a precizat faptul caRomania.

2Parale: Valentine146;s Day a adus vanzari online cu 40-50% mai mari

Valentines Day a generat celor peste 300 de magazine online din 2Parale vanzari mai mari cu 40-50% fata de perioada similara a anului trecut. Cumparatorii online au acordat mai multa atentie tipurilor de produse comandate, in topul cresterilor.

TOP: cele mai frumoase insule din lume

Cultura, istorie, plaje intinse cu nisip alb, ape turcoaz si privelisti incantatoare. Asa arata pentru multi sejurul ideal. RO iti prezinta cele mai frumoase insule din 2014, in care poti imbina toate aceste elemente si te poti bucura de.

Peste 10.800 de locuri de munca vacante prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 10. 800 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad, Timis si Sibiu, informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )