Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pasapoartele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, cele mai puternice la nivel mondial: Romania ocupa locul 17 in clasament

B1 B1,
Pasapoartele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, cele mai puternice la nivel mondial: Romania ocupa locul 17 in clasament

Cele mai puternice pasapoarte din lume sunt cele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, potrivit expertilor firmei de consultanta financiara Arton, citati de Digi 24. Topul este completat de. continuă pe B1

Vladimir Putin: Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Avem interese comune

Vladimir Putin da asigurari potrivit carora Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Asta, deoarece, chiar daca exista diferente intre cele doua tari, ele.

Vladimir Putin sustine ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, a asigurat presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune, relateaza Russia Today , in.

Vladimir Putin afirma ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, a asigurat presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune, relateaza Mediafax, citand Russia Today.

Putin: Rusia va colabora cu Statele Unite. Ambele tari au interese comune

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, sambata, ca tara sa va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune.

Liderul unui partid din Marea Britanie se opune cresterii salariului minim din tara sa pentru simplul motiv ca acest lucru i-ar atrage pe romani

O declaratie controversata, aparuta in spatiul public despre cresterea salariului minim din Marea Britanie readuce in prim plan discutiile despre imigrantii romani din UK. Nigel Farage, liderul formatiunii.

Marea Britanie: A fost inventat robotul care inlocuieste cu succes un bucatar (VIDEO)

Inginerii din Marea Britanie au dezvoltat un robort capabil sa gateasca la nivel profesional in decurs de cateva minute, informeaza Reuters. Robotul are doua maini complet articulate, realizate de compania Shadow.

GALERIE FOTO. Cum arata noua Dacie Duster pentru Marea Britanie

Dacia Marea Britanie a prezentat la Birmingham, Duster-ul Commercial, un SUV special conceput pentru transportul de marfa. Duster Commercial are o capacitate de incarcare de 550 de kilograme si va fi disponibil atat in versiunea 42, cat si in cea 44.

Vrei sa emigrezi in SUA? Ce sanse ai sa obtii viza pentru Statele Unite

Statele Unite isi deschid portile pentru tot mai multi romani, dar nu vor inca sa elimine vizele. Daca o vacanta in SUA nu mai ridica probleme pentru romani, stabilirea definitiva in Statele Unite ramane inca un deziderat greu de atins.

Ce sanse au romanii astazi sa obtina viza pentru Statele Unite

Statele Unite isi deschid portile pentru tot mai multi romani, dar nu vor inca sa elimine vizele. Daca o vacanta in SUA nu mai ridica probleme pentru romani, stabilirea definitiva in Statele Unite ramane inca un deziderat greu de atins.

Intelectualul american Noam Chomsky: Statele Unite sunt principalul stat terorist, iar Europa i se supune fiind prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta

Statele Unite sunt principalul stat terorist, iar Europa i se supune fiind prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta, a declarat intelectualul american Noam Chomsky, in varsta de 86 de ani. Cea mai grava.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )