Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Zonele Capitalei in care aerul este daunator

Adevărul Adevărul,
Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Zonele Capitalei in care aerul este daunator

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Comisia Europeana a intocmit in urma cu mai multi ani o harta detaliata a poluarii, fiecare om putand sa se uite in doar cateva minute cat de poluat este aerul din zona in care locuieste. continuă pe Adevărul

Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

Noul Teatru National din Bucuresti, care poate primi din acest weekend peste 2. 000 de spectatori, are cele mai multe sali din lume, sapte, din care una se poate transforma complet, iar alta este in aer liber,.

GALERIE FOTO: Cele mai bizare contructii din lume care sfideaza gravitatia

Arhitectii reusesc de multe ori sa ne surprinda cu proiectele lor indraznete, insa unele dintre ele reusesc sa ne taie respiratia. Asezate intr-un echilibru, aparent, precar deasupra dealurilor, suspendate pe stalpi sau cu fundatii foarte inguste, aceste cladiri par gata sa se prabuseasca la prima adiere de vant, potrivit Mediafax.

FOTOGALERIE Ce investitii din banii cetatenilor mai fac primarii din Bucuresti: Statuie de bronz si patru cismele in Parcul Titan, cu 400.000 de lei

Primaria sectorului 3 amenajeaza in Parcul Titan un pavilion ce va adaposti o statuie de bronz - creatie a sculptorului Grigorie Minea, si patru cismele cu apa potabila. Pentru acest ansamblu arhitectural, Primaria va plati din bani publici circa 406. 000 lei. Pavilionul va fi construit pe spatiul verde din parc, iar in unor interventii asemanatoare, primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost poreclit de o [arte din locuitorii sectorului Robert Betonita.

Cele mai ciudate muzee din lume: de la cel al relatiilor esuate la cel subacvatic

Daca pentru o vizita la celebrul Luvru din Paris vizitatorii stau la cozi interminabile, sau daca la Tate sau Uffizi se calca pe bombeuri pentru un loc cat mai aproape de capodoperele artei universale, mai nou au inceput sa fie tot mai atractive pentru turisti muzeele care adapostesc ciudatenii. Si nu este vorba despre Muzeul Gunoiului din Hartford, Connecticut, nici despre celebrele muzee ale sexului.

adidas a lansat cele mai usoare ghete din istorie. Doar 299 de perechi se vor gasi in toata lumea

Adidas a schimbat din nou istoria in lumea fotbalului prin lansarea celui mai usor model de ghete din toate timpurile, adizero 99gr.

Sediile NATO din Bucuresti vor functiona in doua comandamente ale Armatei Romane

Cele doua comandamente NATO din Romania vor functiona in interiorul unor comandamente ale Armatei Romane, a anuntat astazi ministrul Apararii, Mircea Dusa.

Harta lumii cu cele mai bune tari in care ai sansa sa fii condus de o femeie

O harta a lumii in care apar reprezentate cele mai bune locuri in care ai sansele cele mai mari sa fii condus de o femei a fost realizata de Expert Market. Potrivit acesteia, zona in care cele mai multe femei sunt la putere este America Centrala, Jamaica aflandu-se pe primul loc in cazul numarului de femei manager.

Vezi ca trage! O aplicatie inedita ce te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri pentru...pescuit

000 de unici. De obicei nu incepem articolele cu date, insa nu ne imaginam ca o aplicatie dedicata pescarilor ar putea atrage atata atentie. HartaPescar. ro este o aplicatie sociala care listeaza cele mai bune locuri de pescuit, cumuland totodata.

Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

Ion Tiriac si Ilie Nastase au reusit sa il convinga pe francezul Gael Monfils, cel mai spectaculos tenisman din lume, in momentul de fata, sa joace la turneul de la Bucuresti, scrie Digi Sport. Francezul de.

Robert Visoiu debuteaza intr-una dintre cele mai puternice editii ale GP2

Robert Visoiu va debuta, sambata, in campionatul GP2, anticamera Formulei 1, alaturi de numerosi tineri piloti ce bat la portile Marelui Circ, formand astfel una dintre cele mai puternice editii ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )