Libnet.ro
UNICEF

14:31

Cele mai frumoase poduri din Romania. Adevarate minuni ale tehnicii si arhitecturii puse in opera de inginerii romani

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase poduri din Romania. Adevarate minuni ale tehnicii si arhitecturii puse in opera de inginerii romani

Cele mai frumoase poduri din Romania sunt in cea mai mare parte opera unor ingineri romani, care au reusit, prin metode inovative, sa realizeze adevarate capodopere ale tehnicii. De exemplu, complexul de poduri de la Cernavoda era, la vremea respectiva, cel mai lung din Europa. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Constanta, cel mai sud-estic judet al Romaniei, are cele mai frumoase locuri presarate de la nord la sud, de la est la vest, astfel ca pentru a-i cunoaste atractiile trebuie sa strabati asezarile cu garduri joase de piatra si drumurile prafuite. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri din judetul Constanta, pe care nu trebuie sa le ratati la urmatoarea vizita.

Cele mai frumoase parcuri din Bucuresti: Parcul Cismigiu a fost amenjat din ordinul lui Ipsilanti, Parcul IOR a fost construit in vremea lui Ceausescu

In Capitala exista o multime de zone verzi in care bucurestenii se pot plimba si relaxa in aer liber. Adevarul va prezinta cele mai frumoase parcuri din Bucuresti.

Ce afaceri au companiile care detin cele mai puternice branduri din Romania

Gerovital, Dero, Petrom, Dacia sau Elmiplant sunt printre cele mai puternice branduri romanesti, potrivit studiului realizat in 2014 de catre revista Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research. Vezi in slide-urile urmatoare ce.

Cele mai frumoase obiective turistice din judetul Mures

Cele mai frumoase obictive turistice din judetul Mures. Pentru locuitorii judetului Mures si nu numai, e bine de stiut care sunt posibilitatile de relaxare la sfarsit de saptamana. Complexul de Agrement, Gradina Zoologica si Cetatea Sighisoara sunt cele mai vizitate obiective turistice din judetul Mures.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, model pentru celebrul stilist Franck Perez, la finala Cel mai bun Hairstylist din Romania!

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu a urcat ieri seara pe scena, in cadul finalei concursului Cel mai bun hairstylist din Romania, in calitate de model al celebrului stilist international Franck Perez, invitat special la prestigiosul eveniment.

Brunete sexy care au facut furori la finala Cel mai bun hairstylist din Romania

Mirela Popa, Adelina Pestritu, Anca Lungu si Albertina Ionescu sunt doar cateva dintre brunetele sexy care au facut furori, seara trecuta, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

Blondele superbe care au atras toate privirile la finala Cel mai bun hairstylist din Romania!

Valentina Pelinel, Giulia Nahmany, Dana Savuica si Corina sunt doar cateva dintre blondele superbe din showbiz care au atras toate privirile cu frumusetea lor, ieri seara, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Energia, auto, retailul si industria sunt domeniile cu cele mai multe companii cu afaceri de miliarde de lei, potrivit unei analize Wall-Street. ro pe baza clasamentului celor mai mari 200 de companii din Romania, oferit de Registrul Comertului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )