Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un targ de Craciun din Romania a fost nominalizat printre cele mai frumoase 20 din Europa. Unde poate fi votat

Adevărul Adevărul,
Un targ de Craciun din Romania a fost nominalizat printre cele mai frumoase 20 din Europa. Unde poate fi votat

O organizatie europeana cu sediul in capitala Belgiei, Bruxelles, a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie. continuă pe Adevărul

Alina Bica, fugara din Romania, a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare - UPDATE

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost condamnata definitiv, miercuri, la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. Alina Bica, fugara din Romania, ar urma sa fie data in urmarire internationala pentru executarea pedepsei, conform procedurii.

Caz unic! in ce oras din Romania a fost desfiintata Politia Locala

Alesii locali dintr-un oras din Romania au votat in cadrul ultimei lor sedinte ca Politia locala sa fie desfiintata. in acest sens, a fost vorba despre o asa-zisa reorganizare a aparatului de specialitate al primarului, care a inclus si reorganizarea altor compartimente ce apartin de primarie. in mod surprinzator, decizia de a desfiinta Politia locala, .

Reactia ministrului Sanatatii la raportul dezastruos privind sistemul de sanatate din Romania: Nu a fost o surpriza ca suntem la coada clasamentului. Am un plan de masuri concrete

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a reactionat, joi, la concluziile dezastruoase privind sistemul de sanatate din Romania prezentate in raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat de Comisia Europeana. Cunosc Raportul Comisiei Uniunii Europene si nu a fost o surpriza sa aflu ca suntem la coada clasamentului intre sistemele de sanatate, afirma Victor Costache, adaugand ca el si echipa sa au deja un plan pe termen scurt si mediu cu masuri concrete care vor avea efecte imediate.

Cand se deschide Targul de Craciun din Capitala

Targul de Craciun din Capitala se deschide joi, in Piata Constitutiei, si tot atunci va fi aprins iluminatul festiv de sarbatorile de iarna. Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie,.

Veste TRISTA pentru toti romanii. Speranta de viata in tara noastra este printre cele mai scazute din Uniunea Europeana

Speranta de viata in Romania este printre cele mai scazute din Uniunea Europeana si, desi a crescut din anul 2000, ramane cu aproape sase ani sub media UE, potrivit raportului Comisiei Europene privind.

Topul statiunilor montane din Romania

Potrivit unui studiu realizat de OLX Cazare si Turism, peste 62% dintre romani isi vor petrece vacanta de iarna in Romania, iar printre cele mai populare destinatii montane se numara Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, Busteni si Vatra Dornei.

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au.

Targul de Craciun din Capitala se deschide astazi, odata cu aprinderea iluminatului festiv 10 milioane de beculete in Bucuresti

Targul de Craciun din Capitala se deschide joi, in Piata Constitutiei, si tot atunci va fi aprins iluminatul festiv de sarbatorile de iarna. Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, da astfel startul sarbatorilor de iarna. Spectacolul de deschidere va fi sustinut de Corul de copii Radio, Lidia Buble, Voltaj si Loredana Banda Agurida, informeaza PMB, potrivit Agerpres.

Ce vedete din Romania isi serbeaza ziua de Sfantul Andrei. Cui ii spunem astazi La Multi Ani!

Peste 800. 000 de romani poarta numele Sfantului Apostol Andrei si isi aniverseaza astazi, pe 30 noiembrie, ziua onomastica. Printre cei cu un motiv de petrecere in aceasta sambata se numara si cateva vedete din showbiz-ul autohton. Fanii le-au spus deja clasicul La multi ani unor persoane celebre care poarta numele de Andrei, Andreea sau derivatele .

Relatiile adolescentilor din Romania si ce spun ele despre noi: 2 din 3 adolescenti au fost martori la o scena de violenta intr-un cuplu de varsta lor

Mai mult de 25. 000 de tineri din Romania au fost consultati, direct sau prin chestionare online, despre felul in care comunica in relatii, nevoile pe care le au si asteptarile lor de la ideea de cuplu, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )