Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase rochii de mireasa purtate de vedete in 2015

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase rochii de mireasa purtate de vedete in 2015

Anul 2015 a fost plin de nunti celebre. Pe langa locatiile de vis si aranjamentele florale impresionante, rochiile de mireasa purtate de celebrele mirese au atras toate privirile. Iata cele mai reusite modele. continuă pe ADPM

Top 5 cele mai frumoase iubite de fotbalisti romani

Gazeta Sporturilor iti prezinta topul celor mai frumoase 5 iubite alte fotbalisilor romani. Stefania IvanescuStefania are 19 ani si este iubita lui Andrei Radu, portarul echipei de tineret al celor de la.

Filme de Craciun: cele mai frumoase productii pe care trebuie sa le vedeti de sarbatori VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

VIDEO Cele mai frumoase trei goluri ale sezonului. Messi candideaza si pentru trofeul Puskas, FIFA a dat start vot

Cel mai frumos gol al anului 2015 se va alege dintre cele marcate de Alessandro Florenzi AS Roma), Lionel Messi FC Barcelona) si Wendell Lira Goianesia).

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca.

Care au fost cele mai furate carti din librarii in 2015

O inedita analiza a Mediafax face referire la cele mai furate carti din magazinele romanesti, in decursul anului 2015. Printre victime se afla doua volume care au legatura cu Palatul Cotroceni,. Este vorba despre volumele Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu si Pas cu pas, de Klaus Iohannis. De unde poate veni ideea ca hotii au si ei preferintele lor fine.

VIDEO Cele mai frumoase si mai cunoscute colinde romanesti

Craciunul este perioada in care fiecare roman gusta o felie de cozonac si asculta un colind. Este o traditie care se respecta cu sfiintenie.

VIDEO Cele mai frumoase cinci colinde romanesti, interpretate de artisti faimosi

Craciunul este perioada in care fiecare roman gusta o felie de cozonac si asculta un colind. Este o traditie care se respecta cu sfiintenie.

TOP cele mai tari smartphone-uri lansate in 2015: acestea sunt gadget-urile pe care toata lumea si le doreste

Anul 2015 a adus o serie de revolutii in randul producatorilor de telefoane mobile, iar lupta pentru suprematie pe piata devine una tot mai acerba, asta in conditiile in care producatorii chinezi isi fac tot mai mult loc in topurile de profil. Vezi.

Cele mai inedite nunti de vedeta din ultimii 70 de ani

Ultimii 70 de ani, lumea showbiz-ului a cunoscut numeroase nunti fastuoase, ori discrete, toate acestea, insa, cu un mare interes in randul publicului si al Mass Media. Iata cateva din cele mai frumoase nunti de vedeta, despre care s-au scris mii de pagini de ziar .

Cele mai surprinzatoare schimbari de look ale vedetelor in 2015

Nu putine au fost momentele surprinzatoare in care vedetele si-au facut aparitia in public cu o noua tunsoare, o noua culoare a parului sau o noua coafura. Iata care au fost cele mai surprinzatoare schimbari de look ale vedetelor in 2015 .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )