Libnet.ro
UNICEF

09:17

VIDEO Cele mai frumoase trei goluri ale sezonului. Messi candideaza si pentru trofeul Puskas, FIFA a dat start vot

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai frumoase trei goluri ale sezonului. Messi candideaza si pentru trofeul Puskas, FIFA a dat start vot

Cel mai frumos gol al anului 2015 se va alege dintre cele marcate de Alessandro Florenzi AS Roma), Lionel Messi FC Barcelona) si Wendell Lira Goianesia). continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai frumoase si mai cunoscute colinde romanesti

Craciunul este perioada in care fiecare roman gusta o felie de cozonac si asculta un colind. Este o traditie care se respecta cu sfiintenie.

VIDEO Cele mai frumoase cinci colinde romanesti, interpretate de artisti faimosi

Craciunul este perioada in care fiecare roman gusta o felie de cozonac si asculta un colind. Este o traditie care se respecta cu sfiintenie.

Filme de Craciun: cele mai frumoase productii pe care trebuie sa le vedeti de sarbatori VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

Mesaje de Craciun: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Traficul prin mesageria scrisa se supraaglomereaza in aceste zile, casuta de mesaje de pe adresa personala sau de serviciu de email se umple de mesaje, iar pe retelele de socializare abunda poze dintre cele mai diverse cu urari si imagini de sezon.

Cele mai frumoase cantece internationale de Craciun

Nimic nu se compara cu atmosfera de sarbatoare care inunda casele noastre de Craciun. Masa imbelsugata, bradul impodobit, toata familia stransa laolalta ascultand colide sau.

Cele mai inedite nunti de vedeta din ultimii 70 de ani

Ultimii 70 de ani, lumea showbiz-ului a cunoscut numeroase nunti fastuoase, ori discrete, toate acestea, insa, cu un mare interes in randul publicului si al Mass Media. Iata cateva din cele mai frumoase nunti de vedeta, despre care s-au scris mii de pagini de ziar .

La pedale: Cele mai tari 10 biciclete din lume

Putine lucruri sunt pe lume mai frumoase decat mersul pe bicicleta. Chiar si in era cailor putere, bicicleta ramane un instrument la indemana oricui pentru a merge liber, pe propriile puteri. An de an se lanseaza zeci de modele, de la cele simple si usoare la cele electrice care costa si merg mai repede decat o masina. Iata cele mai tari 10 biciclete din lume.

HTC One X9 este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale taiwanezilor

Taiwanezii au lansat noul HTC One X9, unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul lor. Din punct de vedere financiar, taiwanezii de la HTC nu se descurca excelent in prezent. Va spuneam in trecut ca2015a fost un andezastruos pentru companie, care a inregistrat unele pierderi considerabile. Raportat la situatia din 2014, incasarile totale ale [].

Oscar 2016: Lista scurta a filmelor care pot primi o nominalizare pentru cele mai bune efecte speciale VIDEO

Mad Max, Star Wars 7 si The Martian se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar pentru Cele mai bune efecte speciale.

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )