Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai inedite nunti de vedeta din ultimii 70 de ani

ADPM ADPM,
Cele mai inedite nunti de vedeta din ultimii 70 de ani

Ultimii 70 de ani, lumea showbiz-ului a cunoscut numeroase nunti fastuoase, ori discrete, toate acestea, insa, cu un mare interes in randul publicului si al Mass Media. Iata cateva din cele mai frumoase nunti de vedeta, despre care s-au scris mii de pagini de ziar . continuă pe ADPM

La pedale: Cele mai tari 10 biciclete din lume

Putine lucruri sunt pe lume mai frumoase decat mersul pe bicicleta. Chiar si in era cailor putere, bicicleta ramane un instrument la indemana oricui pentru a merge liber, pe propriile puteri. An de an se lanseaza zeci de modele, de la cele simple si usoare la cele electrice care costa si merg mai repede decat o masina. Iata cele mai tari 10 biciclete din lume.

Cele mai bune smartphone-uri din 2015

Daca iti doresti sa cumperi, de Craciun, un nou telefon mobil inteligent, poate te va ajuta urmatorul clasament in a lua cea mai buna decizie. Iata cele mai bune smartphone-uri din 2015.

Toshiba renunta la 6.800 de angajati in diviziile de laptop-uri si televizoare si asteapta cele mai mari pierderi anuale din istoria sa

Toshiba a anuntat ca va renunta la 6. 800 de angajati din diviziile producatoare de PC-uri si televizoare, compania fiind intr-un amplu proces de restructurare, dupa ce a admis ca a falsificat timp de sase ani registrele contabile. In iulie s-a aflat faptul ca Toshiba si-a umflat cu 1,1 miliarde euro profitul in ultimii ani, scandalul scotand la iveala si o cultura extrem de viciata in companie, unde managerii nu puteau fi contrazisi de subalterni. Grupul Toshiba s-a infiintat in 1875 si are acum 200. 000 de angajati.

Cele mai importante 10 evenimente din 2015 ale pietei bancare

HotNews. ro a selectat 10 evenimente dintre cele care au avut loc in acest an in sectorul financiar bancar, evenimente cu impact national. Lista de mai jos este doar o propunere. Daca exista sugestii privitoare la alte evenimente, suntem dispusi sa largim lista. Deocamdata, din tot ce s-a petrecut in sistemul bancar in 2015, am selectat cele 10 evenimente de mai jos.

FOTO. Care au fost PERSONALITATILE cele mai cautate cu GOOGLE, din fiecare tara, in anul 2015

Actrita Kim Kardashian si fotbalistul Lionel Messi sunt personalitatile cele mai cautate pe Internet in anul 2015, releva un clasament realizat de Google.

Cele mai comune probleme medicale in perioada Sarbatorilor

Ne aflam intr-o perioada a exceselor culinare si pentru a ne bucura sanatosi de magia Craciunului, medicii ne recomanda sa mancam si sa bem inteligent, cu masura. Cateva sugestii pentru cititorii Romania Libera de la medicul de familie Rodica Sava, care ne prezinta si cele mai comune probleme medicale din aceasta perioada.

Cele mai populare remedii naturale din lume

Batranii nostri credeau ca bolile vin de la Dumnezeu, urmare a nerespectarii sarbatorilor sau a datinilor stramosesti. Pentru a se vindeca, oamenii apelau la babele din sat si la leacurile lor. O cutuma care se practica si in prezent, nu numai la noi, ci peste tot in lume.

Oferte de ultim moment in cele mai fierbinti puncte turistice din Romania. Ce pret ametitor trebuie achitat de Revelion la un hotel de 5 stele din Mamaia

Chiar daca turistii prevazatori si-au rezervat cu mult timp inainte hotelul sau vila pentru petrecerea Craciunului si Revelionului la munte, cu putin noroc puteti iesi mai ieftin printr-un pachet rezervat dupa conceptul last minute.

Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat, in luna noiembrie, cel mai mare declin din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile spre Hong Kong au scazut cu peste un sfert, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Pretul petrolului Brent, la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la Bursa din Londra, a atins, ieri, cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora furnizorii din Orientul Mijlociu pana in Statele Unite vor avea o supraoferta tot mai mare, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )