Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai frumoase sate culturale ale Romaniei. Unul este din judetul Cluj si gazduieste un mare festival de muzica electronica

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase sate culturale ale Romaniei. Unul este din judetul Cluj si gazduieste un mare festival de muzica electronica

Asociatia Cele Mai Frumoase Sate din Romania a desemnat anul acesta 23 de sate culturale ale Romaniei, nu unul singur ca la editiile anterioare. Dintre acestea, doua sunt din judetul Cluj: Bontida si Cornesti. continuă pe Adevărul

Satele culturale ale Romaniei vor fi anuntate, vineri, la Muzeul Satului

Satele culturale ale Romaniei 2016 vor fi anuntate, vineri, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Muzeul Satului din Capitala, potrivit Agerpres.

Cele mai frumoase dormitoare din lume

Editorii revistei Vogue au intocmit lista celor mai frumoase dormitoare din lume. Iata 20 dintre acestea si tot atatea surse de inspiratie pentru amenajarea camerei in care dormiti.

O comuna din Dambovita este finalista in competitia Satele culturale ale Romaniei 2016

Asociatia cele mai frumoase sate din Romania AFSR) a desemnat comunele finaliste selectate dupa evaluarea candidaturilor care au fost depuse pana, marti, 23 februarie. Desemnarea satelor culturale ale Romaniei de anul acesta va avea loc vineri, 26 februarie, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, Bucuresti.

Cele mai frumoase scrisori de dragoste ale scriitorilor romani. Cum au iubit in scris Cioran, Blaga, Iorga sau Eminescu

Mari scriitori si poeti romani au trait povesti tulburatoare de amor, au iubit, au suferit si au asternut pe hartie randuri memorabile despre dragostea lor. in cazul multora dintre scriitori amorezati, epistolele trimise iubitelor sau muzelor au facut istorie, la fel ca si operele lor.

Cele mai frumoase scrisori de dragoste ale scriitorilor romani. Cum au iubit in scris Cioran, Blaga, Iorga si Eminescu

Mari scriitori si poeti romani au trait povesti tulburatoare de amor, au iubit, au suferit si au asternut pe hartie randuri memorabile despre dragostea lor. in cazul multora dintre scriitorii amorezati, epistolele trimise iubitelor sau muzelor au facut istorie, la fel ca si operele lor.

Oxford Economics: Cele mai mari riscuri pentru economia Romaniei, incetinirea economiei chineze si inasprirea politicii monetare de catre Rezerva Federala a SUA

Principalele riscuri pentru economia Romaniei sunt incetinirea puternica a economiei Chinei, care ar sterge doua puncte procentuale din cresterea estimata a PIB, dar si inasprirea politicii monetare de catre Rezerva Federala a SUA Fed), cu un impact negativ de un punct, informeaza Mediafax citand Oxford Economics.

Cele mai mari riscuri pentru economia Romaniei sunt externe

Principalele riscuri pentru economia Romaniei sunt incetinirea puternica a economiei Chinei, care ar sterge doua puncte procentuale din cresterea estimata a PIB, dar si inasprirea politicii monetare de catre Rezerva Federala a SUA Fed), cu un impact.

Pe ce loc s-a clasat comuna Candesti, singura reprezentanta a Dambovitei in concursul Satele Culturale ale Romaniei

Comunele finaliste in concursul Satele Culturale ale Romaniei si-au prezentat programele culturale in fata unui juriu de specialitate, iar cele care au obtinut un punctaj de minim 80 de puncte din maxim 100 posibile au fost declarate Sate Culturale ale Romaniei 2016.

Locuri de vizitat in Dobrogea. Cele mai frumoase locuri de pe taramul dintre Dunare si Marea Neagra

Locuri de vizitat in Dobrogea. Calatorul care poposeste in Dobrogea va ramane uimit de diversele forme de relief, de urmele lasate de cei care odinioara au iubit si au murit la Pontul Euxin.

Cele mai bizare legi privind sexul:statul in care sexul oral este interzis siunde infidelitatea se pedepseste cu pana la trei ani de inchisoare

Concubinajul, infidelitatea, sodomia, chiar si vibratoarele sunt interzise prin lege in anumite state ale lumii. Mai mult decat atat, cele mai multe dintre aceste delicte bizare sunt pedepsite prin inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )