Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai frumoase dormitoare din lume

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase dormitoare din lume

Editorii revistei Vogue au intocmit lista celor mai frumoase dormitoare din lume. Iata 20 dintre acestea si tot atatea surse de inspiratie pentru amenajarea camerei in care dormiti. continuă pe ADPM

7 strategii folosite de Coca-Cola pentru a deveni unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume

In 1886, Coca-Cola era un elixir infuzat de cocaina care avea sa devina, pana in 1929, o bautura zaharoasa omniprezenta, iar astazi se servesc zilnic 1,9 miliarde de bauturi in mai bine de 200 de tari, potrivit Business Insider.

Cele mai frumoase sate culturale ale Romaniei. Unul este din judetul Cluj si gazduieste un mare festival de muzica electronica

Asociatia Cele Mai Frumoase Sate din Romania a desemnat anul acesta 23 de sate culturale ale Romaniei, nu unul singur ca la editiile anterioare. Dintre acestea, doua sunt din judetul Cluj: Bontida si Cornesti.

Acesta este cel mai bun telefon din lume! Lovitura grea pentru Apple

La Mobile World Congress 2016 au fost anuntate cele mai tari gadgeturi din lume in acest moment. GSM Association a anuntat castigatorii celei de-a 21-a editii anuale la Mobile World Congress de.

Cele mai cutremuratoare asasinate din istorie

Sfarsitul tragic al unor oameni de stat sau a unor personalitati importante a socat mereu intreaga lume. Iata cele mai faimoase asasinate din istorie: Mahatma Gandhi: Gandhi a fost impuscat pe 30 ianuarie.

O eleva din Romania a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

O eleva din Cluj, care studiaza la Transylvania College, institutie acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la limba franceza. Distinctia ii deschide usile catre cele mai.

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este sub 50% din media UE, transmite Eurostat, potrivit Mediafax.

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este.

Faze Tari: Jobul de 270.000 de euro, cu trei luni de vacanta, pe care nu-l vrea nimeni; Vietile sexuale secrete ale marilor tirani. Mussolini ura monogamia; Ea este cea mai batrana pisica din lume. Cati ani are

Un adolescent rus a castigat o luna intr-un hotel din Moscova cu o actrita din filmele pentru adulti. Reactia mamei. Un adolescent. Toaleta unei printese din Thailanda a costat 40. 000 de dolari. Mai grav e ca nici macar nu a folosit-o!Printesa Thailandeza Maha Chakri Sirindhorn.

Locuri de vizitat in Dobrogea. Cele mai frumoase locuri de pe taramul dintre Dunare si Marea Neagra

Locuri de vizitat in Dobrogea. Calatorul care poposeste in Dobrogea va ramane uimit de diversele forme de relief, de urmele lasate de cei care odinioara au iubit si au murit la Pontul Euxin.

Cele mai frumoase scrisori de dragoste ale scriitorilor romani. Cum au iubit in scris Cioran, Blaga, Iorga si Eminescu

Mari scriitori si poeti romani au trait povesti tulburatoare de amor, au iubit, au suferit si au asternut pe hartie randuri memorabile despre dragostea lor. in cazul multora dintre scriitorii amorezati, epistolele trimise iubitelor sau muzelor au facut istorie, la fel ca si operele lor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )