Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai frumoase sate din Romania. Trei Fantani, satul de la poalele muntilor Hasmas prins intre judetele Neamt, Harghita si Bacau

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase sate din Romania. Trei Fantani, satul de la poalele muntilor Hasmas prins intre judetele Neamt, Harghita si Bacau

Trei Fantani care tine administrativ de comuna Damuc, judetul Neamt este considerat unul din cele mai frumoase sate din Romania. Satul de la poalele muntilor Hasmas, intre judetele Neamt, Harghita si Bacau are o populatie majoritar de etnie maghiara. Curentul electric a ajuns aici abia in anul 2000. continuă pe Adevărul

Hasmas, localitatea care a fost inclusa in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania

Localitatea aradeana Hasmas a fost inclusa in urma cu trei ani in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania. Pe teritoriul comunei au fost descoperite urme ale culturii Tisa, o cultura infloritoare si de lunga durata si cea mai cunoscuta cultura neolitica din judet.

FOTO Breb si Preluca Noua, cele mai frumoase sate din Maramures

Judetul Maramures are incluse in topul celor mai frumoase sate din Romania facut de cei de la Asociatia Cele mai Frumoase Sate doua localitati. Este vorba despre satul Breb, care apartine de Ocna Sugatag, si de satul Preluca Noua, care apartine de Copalnic Manastur.

Cele mai frumoase sate din Romania. Cirligele, locul unde si ulitele au asfalt pe ele

Comuna Cirligele din Vrancea, localitate cu peste 3000 de locuitori, poate face parte cu succes din categoria comunitatilor cu adevarat europene din tara noastra si un exemplu de buna practica in ceea ce priveste accesarea si derularea fondurilor europene precum si a beneficiilor obtinute din implementarea acestor proiecte.

Cele mai frumoase sate din Romania. De ce este considerata localitatea Tatarusi mica Bucovina a judetului Iasi

Tatarusi este o localitate situata in extremitatea nord-vestica a judetului Iasi, care a devenit cunoscuta sub supranumele de Bucovina mica.

Cele mai frumoase sate din Tulcea. Jurilovca, Luncavita si Niculitel, taramurile din povesti

Jurilovca, Luncavita si Niculitel sunt taramuri iubite de Dumnezeu. Aici poti manca cel mai delicios bors de peste si vei admira casutele alb-albastre cu acoperis din stuf si cu lotca la poarta, de unde poti pleca intr-o plimbare pe canalele intesate de nuferi si pelicani.

FOTO Satul Rimetea din Alba, propus pentru a fi inclus pe lista UNESCO, un muzeu in aer liber in Muntii Trascau

Rimetea din judetul Alba este, fara indoiala, unul dintre cele mai frumoase sate din Romania. Situat intr-un peisaj de vis din Muntii Trascau, Rimetea mai are putin de asteptat pentru a intra pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Orice vizitator care ajunge aici ramane impresionat de albul imaculat al cladirilor ce formeaza o arhitectura ramasa neschimbata de peste 100 de ani.

FOTO Comuna - muzeu Ciocanesti, una dintre cele mai frumoase localitati din Romania

Comuna-muzeu Ciocanesti, din judetul Suceava, a ocupat primul loc in competitia pentru desemnarea titlului de sat cultural al Romaniei pentru 2014. Aceasta localitate este unica in tara noastra, aproape fiecare casa de aici asemanandu-se cu ouale incondeiate specifice zonei, fiind ornata la exterior cu diferite motive populare traditionale romanesti.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! .

Oscar 2015: cele mai frumoase rochii de la spate!

Marion Cotillard, Lupita Nyongo, Naomi Watts si Karolina Kurkova sunt vedetele care au impresionat cu tinutele lor pe covorul rosu al Oscarurilor de anul acesta, in special atunci cand au fost privite de la spate! .

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

Uneori cadourile pe care ti le faci singur sunt mult mai valooase decat cele mai scumpe daruri primite de la alti. Spre exemplu solititudinea si o atitudine pozitiva sunt cadouri pe care sa ti le oferi cat mai des cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )