Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai frumoase tinute de la BAFTA 2020: Scarlett Johansson a stralucit pe covorul rosu FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase tinute de la BAFTA 2020: Scarlett Johansson a stralucit pe covorul rosu FOTO

Celebritatile au defilat pe covorul rosu al galei premiilor BAFTA 2020 in tinute stralucitoare si elegante, dress code-ul de anul acesta fiind Green - moda sustenabila. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase biblioteci pe care le poti vizita in Europa

Biblioteca nu este doar un spatiu de depozitat carti. Fie ca iubesti cititul sau atmosfera specifica bibliotecilor, vacanta poate fi un bun prilej pentntru a vizita cateva din cele mai frumoase astfel de locuri.

BAFTA 2020 - 1917, marele castigator al serii, cu sapte trofee

Drama de razboi regizata de Sam Mendes a primit premiile BAFTA pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor, la o gala ai carei organizatori au fost aspru criticati pentru lipsa de diversitate. 1917 a mai primit premiile BAFTA pentru cel mai bun film britanic, cel mai bun sunet, cea mai buna scenografie, cele mai bune efecte speciale si cea mai buna imagine, potrivit Mediafax. in mod nesurprinzator, premiile pentru cele mai bune roluri principale le-au primit Renee Zellweger, pentru Judy, si Joaquin Phoenix, pentru Joker.

Castigatorii Premiilor BAFTA 2020. Filmul 1917 a dominat lista!

Duminica seara a avut loc gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020, pe scena Royal Albert Hall din Londra! La editia din acest an, pelicula 1917 a fost marea castigatoare! Iata ce alte productii si actori s-au numarat printre cei ce au primit trofee! .

Premiile BAFTA 2020, lista completa a castigatorilor: ce au primit 1917, Joker, Parasite sau Jojo Rabbit

Premiile BAFTA 2020 au fost decernate aseara la Londra. Printre marii castigatori ai serii s-au numarat 1917, Joker, Judi, Parasite si Jojo Rabbit. Chiar daca in Statele Unite sezonul.

Cele mai inalte 10 cladiri din lume sunt minuni ingineresti si arhitecturale

Cele mai inalte cladiri din lume nu impresioneaza neaparat prin structura arhitecturala complexa, ci prin dimensiunea lor impunatoare. Cei de la publicatia The Economist au alcatuit topul.

Cele mai mai temeri ale romanilor. Pe ce loc se situeaza invitatia la nunta

Fricile sunt prezente in viata oricarui om, indiferent de origine, religie sau alte criterii. Interesant este insa faptul ca oamenii reusesc foarte usor sa isi ascunda cele mai mai frici, nevorbind niciodata despre ele. Studiile arata ca cele mai mari frici ale romanilor deriva din lipsa banilor.

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre .

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 2 si a devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10

Semifinalista la Australian Open, Simona Halep a urcat de pe locul trei pe locul doi in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. in plus, romanca a atins o borna impresionanta in tenisul mondial feminin, devenind jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10 WTA.

HOROSCOP. Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste! .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )