Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mai temeri ale romanilor. Pe ce loc se situeaza invitatia la nunta

Adevărul Adevărul,
Cele mai mai temeri ale romanilor. Pe ce loc se situeaza invitatia la nunta

Fricile sunt prezente in viata oricarui om, indiferent de origine, religie sau alte criterii. Interesant este insa faptul ca oamenii reusesc foarte usor sa isi ascunda cele mai mai frici, nevorbind niciodata despre ele. Studiile arata ca cele mai mari frici ale romanilor deriva din lipsa banilor. continuă pe Adevărul

Locuri de munca, in toata Romania. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile

Capitala este locul unde majoritatea romanilor se imbulzesc sa-si faca un viitor. Bucurestiul este si va ramane zona zero atunci cand vine vorba despre candidati, dar si pentru angajatori. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile? Locuri de munca in Romania: ce salarii sunt Lupta cea mare pe locurile de munca este in .

Academician Leon Danaila: Aceasta este una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii trebuie sa o stie

Academicianul Leon Danaila spune ca cele mai crunte boli ale vremurilor pe care le traim sunt provocate in mare parte de gandurile negative.

Cele mai moderne vagoane de dormit ale CFR Calatori au instalatie de climatizare, camere de supraveghere si baie

Cele mai moderne vagoane de dormit ale CFR Calatori sunt dotate cu instalatie de climatizare, camere de supraveghere iar in cateva compartimente exista si cate o cabina cu baie, dupa cum se arata in pozele publicate de un angajat al companiei de.

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre .

Cele mai ciudate obiecte cu care au vrut sa se urce oamenii in avion

Administratia pentru securitatea aeroporturilor din Statele Unite a realizat o lista cu cele mai ciudate obiecte descoperite in momentul controlului bagajelor de mana sau al celor de cala. Printre cele mai nebunesti capturi se numara 1. 200 de arme, cutite si chiar grenade.

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

HOROSCOP. Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste! .

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

Cele mai inalte 10 cladiri din lume sunt minuni ingineresti si arhitecturale

Cele mai inalte cladiri din lume nu impresioneaza neaparat prin structura arhitecturala complexa, ci prin dimensiunea lor impunatoare. Cei de la publicatia The Economist au alcatuit topul.

TOP Cele mai fiabile masini second-hand aflate pe piata europeana. Cat costa reparatiile si cat timp pierdeti in service

Portalul britanic Motorway a realizat un top al celor mai fiabile masini second-hand aflate pe piata europeana. Ghidul evidentiaza primele doua cele mai fiabile masini pe fiecare segment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )