Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 2 si a devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 2 si a devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10

Semifinalista la Australian Open, Simona Halep a urcat de pe locul trei pe locul doi in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. in plus, romanca a atins o borna impresionanta in tenisul mondial feminin, devenind jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10 WTA. continuă pe Hotnews

Simona Halep a urcat pe locul secund in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a urcat o pozitie, de pe trei pe doi, in clasamentul mondial al jucatoarelor pr.

Clasament WTA: Pe ce loc se afla Simona Halep acum. Noua ordine din tenisul mondial

Noul clasament WTA! Ccum arata acum topul 10 dupa Australian Open si pe ce loc este Simona Halep? Iata care sunt locurile ocupate de celelalte cele mai bune jucatoare de tenis din lume! Clasament WTA: Ce loc ocupa Simona Halep? Asociatia de Tenis Feminin a anuntat, in cursul zilei de luni, noul clasament mondial, dupa .

Simona Halep stabileste un record important in tenisul feminin

Ajunsa pe locul 2 al clasamentului mondial, Simona Halep stabileste un nou record.

Simona Halep a anuntat ce suma a donat pentru victimele incendiilor din Australia

Simona Halep a revenit acasa dupa ce a reusit sa ajunga in semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului. La sosire, Simona a anuntat ca a donat mai multi bani decat stabilise cu antrenorului ei, Darren.

Simona Halep a revenit in tara - Ce a spus despre parcursul de la AO si la ce turnee va participa in perioada urmatoare

Simona Halep a revenit sambata in Romania, chiar cand la Melbourne se juca finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Romanca a declarat ca este multumita de parcursul sau la primul Grand Slam al anului si a anuntat ce va urma pentru ea in perioada urmatoare. Halep a vorbit si despre donatiile pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia, dar fara sa precizeze suma.

Simona Halep, decizie radicala dupa esecul de la Australian Open: Si-a dat afara preparatorul fizic (VIDEO)

Decizie radicala dupa esecul de la Australian Open. Simona Halep l-a dat afara din staff pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic. Cercel colabora cu Halep din 2013 si era considerat omul nevazut din spatele.

Simona Halep a anuntat suma donata pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia

Simona Halep a anuntat pe Twitter ca a donat 20. 000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia.

Digisport: Simona Halep a dezvaluit suma donata dupa incendiile din Australia! Anuntul facut in plina noapte

Simona Halep a anuntat suma totala pe care a donat-o pentru incendiile din Australia. Desi initial nu a vrut sa dezvaluie cati bani va dona, Simo s-a razgandit si a publicat suma pe retelele de socializare. Cu 20. 000 de dolari a decis campioana de la Wimbledon sa ajute victimele incendiului de vegetatie din Australia.

DigiSport: VIDEO intrebarea la care Simona Halep nu a vrut sa raspunda, la revenirea in tara de la Melbourne

Simona Halep a revenit in Romania chiar cand se disputa finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Simo a ajuns pana in penultimul act la Melbourne, fiind eliminata de sportiva din Spania, scor 6-7, 5-7.

Mesajul motivational postat de Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj pe Twitter, dupa eliminarea suferita in semifinalele Australian Open, in care spune ca lectia invatata dintr-o infrangere poate fi baza unor mari succese in viitor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )