Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai frumoase trasee montane din Brasov. Cum ajungeti la prapastiile Zarnestiului, Postavaru si la minunile din Masivul Fagaras

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase trasee montane din Brasov. Cum ajungeti la prapastiile Zarnestiului, Postavaru si la minunile din Masivul Fagaras

Brasovul este un judet de munte care merita explorat. Turistii trebuie sa stie ca aici pot gasi unele dintre cele mai frumoase si mai spectaculoase trasee montane din Romania. Brasovul ofera variante atat turistilor mai putin experimentati in ale muntelui, cat si celor care au valente de alpinisti profesionisti. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai frumoase sunete de motor de la Porsche (VIDEO)

Automobilele Porsche sunt cunoscute pentru design-ul sofisticat si original, insa de multe ori un barbat nu se lasa impresionat doar de fatada, ci apreciaza mai mult sunetul pe care il scoate motorul.

Suprematia dintre Franta si Italia s-a dat intre Ribery si Luca Toni. Cine da cele mai frumoase goluri (VIDEO)

Razboiul Franta-Italia s-a dat intre Frank Ribery si Luca Toni. Cei doi fotbalisti au filmat un clip in care se certau in gluma pentru suprematie. Mai intai, cei doi sunt filmat.

Oscar 2017: Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu GALERIE FOTO

Actritele Taraji P. Henson, Emma Stone si Charlize Theron au fost laudate pentru tinutele elegante pe care le-au purtat duminica seara la gala de decernare a premiilor Oscar 2017. La polul opus, printre vedetele criticate se numara Alicia Vikander si Dakota Johnson, potrivit revistei Cosmopolitan, arata News. ro.

Cel mai avantajos cost al vietii din Romania si cele mai bine cotate cartiere din Romania Brasovul, Clujul si Oradea se detaseaza in clasament. Vezi in text cum arata top 20

Clujul e pe locul 2 intr-un clasament privind cel mai avantajos cost al vietii din Romania, potrivit unui studiu realizat de Storia. ro si agentia DD Research. Brasovul se situeaza pe prima pozitie, in timp ce Bucurestiul e abia pe locul 9 in clasament. Cercetarea a analizat perceptia pe care romanii o au asupra costului vietii perceput din orasul si cartierul in care locuiesc, raportat la veniturile pe care le obtin, scrie Actual de Cluj.

Top 15 cele mai sociabile si prietenoase orase din lume

Cele mai sociabile orase din lume au fost dezvaluite de site-ul de rezervari Hostelworld, in urma unui studiu care a vizat 39 de mari orase din 28 de tari.

Un nou motiv pentru turistii care vor sa viziteze Romania: Bisericile fortificate din Transilvania au intrat in patrimoniul UNESCO |GALERIE FOTO

Unele dintre cele mai frumoase biserici fortificate din sudul Transilvaniei au fost incluse in patrimoniul mondial al umanitatii. Este vorba de lacasuri de cult ridicate in Evul Mediu, care aveau un rol dublu: pe de o parte, erau edificii religioase, iar pe de alta aveau rol de aparare.

Alexandria, printre orasele cele mai dezavantajoase privind costul vietii

Brasov , resedinta si cel mai mare oras din judetul cu acelasi nume, a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cel mai avantajos cost al vietii din Romania, potrivit unui studiu realizat de platforma de imobiliare Storia. ro si agentia DD Research.

ROMAN CASTIGATOR LA OSCAR! Ioan Boieriu, premiat la categoria cele mai bune efecte vizuale pentru filmul Cartea Junglei (FOTO, VIDEO)

Un roman a fost prezent la gala de decernare a premiilor Oscar si a reusit sa obtina o distinctie destul de importanta. Ioan Boieriu este un tanar din Brasov si a fost premiat, alaturi de echipa lu.

Topul celor mai frumoase plaje din lume, realizat de Tripadvisor

Chiar daca iarna nu s-a terminat, asta nu inseamna ca nu putem visa la un sejur la malul marii, in tarile calde. Pentru inspiratie, agentia turistica TripAdvisor a publicat un top al celor mai frumoase plaje din lume.

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita pe 28 februarie. Cele mai noi echipamente si masini pentru interventie, expuse la ISU

Porti deschise la ISU Calarasi, marti, 28 februarie, cu prilejul Zilei Protectiei Civile din Romania. Invitatii pompierilor au ocazia sa vada cele mai noi autospeciale si echipamente din dotare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )