Libnet.ro
UNICEF

19:15

Care sunt cele mai frumoase sunete de motor de la Porsche (VIDEO)

B1 B1,
Care sunt cele mai frumoase sunete de motor de la Porsche (VIDEO)

Automobilele Porsche sunt cunoscute pentru design-ul sofisticat si original, insa de multe ori un barbat nu se lasa impresionat doar de fatada, ci apreciaza mai mult sunetul pe care il scoate motorul. continuă pe B1

Cele mai frumoase trasee montane din Brasov. Cum ajungeti la prapastiile Zarnestiului, Postavaru si la minunile din Masivul Fagaras

Brasovul este un judet de munte care merita explorat. Turistii trebuie sa stie ca aici pot gasi unele dintre cele mai frumoase si mai spectaculoase trasee montane din Romania. Brasovul ofera variante atat turistilor mai putin experimentati in ale muntelui, cat si celor care au valente de alpinisti profesionisti.

Suprematia dintre Franta si Italia s-a dat intre Ribery si Luca Toni. Cine da cele mai frumoase goluri (VIDEO)

Razboiul Franta-Italia s-a dat intre Frank Ribery si Luca Toni. Cei doi fotbalisti au filmat un clip in care se certau in gluma pentru suprematie. Mai intai, cei doi sunt filmat.

Oscar 2017: Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu GALERIE FOTO

Actritele Taraji P. Henson, Emma Stone si Charlize Theron au fost laudate pentru tinutele elegante pe care le-au purtat duminica seara la gala de decernare a premiilor Oscar 2017. La polul opus, printre vedetele criticate se numara Alicia Vikander si Dakota Johnson, potrivit revistei Cosmopolitan, arata News. ro.

Topul celor mai frumoase plaje din lume, realizat de Tripadvisor

Chiar daca iarna nu s-a terminat, asta nu inseamna ca nu putem visa la un sejur la malul marii, in tarile calde. Pentru inspiratie, agentia turistica TripAdvisor a publicat un top al celor mai frumoase plaje din lume.

Lista completa a cuvintelor de origine geto-daca. Ce explicatii exista pentru cele mai notorii arhaisme din DEX

Circa 160 de cuvinte din limba romana provin din fondul geto-dacic, potrivit unor lingvisti, insa dovezi cu privire la limba si alfabetul proprii ale dacilor si la scrierile atribuite acestora sunt contestate. Printre cele mai ciudate cuvinte atribuite vorbirii stramosilor nostri se numara termenii rimfa, simvea, dezgauc sau zirna.

Foraje in Ghetarul de la Scarisoara pentru a se cerceta microorganismele din cele mai vechi bloc de gheata din lume

O echipa de cercetatori romani a recoltat noi probe din Ghetarul Scarisoara, in cadrul unui proiect prin care sunt studiate microorganismele din cel mai vechi si mai mare bloc de gheata subterana din lume. Forajele au ajuns la o adancime de 25. 33 m.

Mihai Traistariu, in finala Eurovision. Care sunt cei zece finalisti ai selectiei nationale

Duminica a avut loc semifinala Eurovision, iar cei mai indragiti artisti de la aceasta editie s-au calificat in finala. Printre cele mai importante nume dintre cei care se vor bate pentru.

ASF a primit 72 de cereri de conciliere din partea clientilor, cele mai multe in legatura cu RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a primit 72 de cereri de conciliere din partea clientilor nemultumiti, dintre care 27 au fost rezolvate definitiv, majoritatea privind asigurarile auto obligatorii RCA), in conditiile in care nu exista o transparenta a modului in care sunt calculate daunele, iar felul in care asiguratorii transmit informatiile creaza suspiciuni, a declarat vineri directorul directiei financiar-administrative din ASF, Claudiu Stanescu.

Peste 23.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Giurgiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Top 15 cele mai sociabile si prietenoase orase din lume

Cele mai sociabile orase din lume au fost dezvaluite de site-ul de rezervari Hostelworld, in urma unui studiu care a vizat 39 de mari orase din 28 de tari.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )