Libnet.ro
UNICEF

23:45

Topul celor mai frumoase plaje din lume, realizat de Tripadvisor

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai frumoase plaje din lume, realizat de Tripadvisor

Chiar daca iarna nu s-a terminat, asta nu inseamna ca nu putem visa la un sejur la malul marii, in tarile calde. Pentru inspiratie, agentia turistica TripAdvisor a publicat un top al celor mai frumoase plaje din lume. continuă pe Adevărul

Topul celor mai rare flori din lume. Ce planta exotica se deschide doar o data la 3.000 de ani

Dintre cele peste 270. 000 de specii de flori raspandite pe tot mapamondul, doar cateva au fost catalogate cu titulatura de cele mai rare din lume, precum si cu povesti foarte interesante.

Miss sport romanesc. Cum arata cele mai FRUMOASE jucatoare din tara (FOTO)

Sportul reprezinta unul dintre cele mai curate si frumoase domenii din lume. Dar cand sportul este infrumusetat si de prezenta sportivelor totul parca prinde alta.

Topul celor mai murdare obiecte din birouri. Printre ele:frigiderul, mouse-ul si tastatura

In birourile din companii exista adevarate surse de infectie si microbi, ascunse chiar in obiectele pe care angajatii le folosesc zi de zi. Cuptorul cu microunde, frigiderul, mouse-ul si tastatura sunt doar cateva dintre obiectele doldora de bacterii.

Lumea intre doi TIRANI: Topul celor mai tineri si celor mai varstnici lideri ai planetei. Kim Jong-un si Robert Mugabe - la extreme

International Business Times a dat marti publicitatii un top al celor mai tineri, dar si celor mai varstnici oameni care conduc lumea la ora actuala. Lumea se sprijina pe o axa aflata intre 34 si 93.

ANTOLOGIC: Cel mai prost schior din lume e pe cale sa declanseze un razboi intre Franta si Venezuela (VIDEO)

Venezuela va protesta cu vehementa la nivel diplomatic la adresa Frantei dupa ce a expulzat un concurent la schi fond, poreclit de comunitatea sportiva drept cel mai prost schior din.

Malaysia: Kim Jong Nam a fost asasinat cu neurotoxina VX, cea mai toxica substanta din lume

Autoritatile malaeziene au anuntat vineri dimineata ca atacatorii au utilizat neurotoxina VX pentru a-l asasina pe fratele vitreg al dictatorului Kim Jong-un. Aceasta neurotoxina este inclusa pe lista.

Topul celor mai scumpe destinatii de vacanta de pe planeta

Agentia de bilete online Hoppa a realizat clasamentul celor mai scumpe destinatii de vacanta din lume. Dupa ce au luat in considerare costul pentru o nopate de cazare, masa pentru doua persoane, o sticla de vin si o cursa de trei kilometri cu taxiul, costul mediu pentru o persoana a ajuns la 212,53 dolari in cea mai scupa destinatie din lume.

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Arad este scoasa la vanzare. Pretul exorbitant cerut de proprietari

Palatul din Arad Andrenyi), care a fost construit intre anii 1880-1890 de catre o familie de comercianti instariti din Ghioroc, este de vanzare. in 1948, cladirea a devenit Palatul Pionierilor, urmand ca din 1990 sa adaposteasca Palatul Copiilor.

Sony a lansat cel mai rapid card SD din lume pentru era 4K

Pe langa camere foto si video, si telefoane vag populare, Sony mai face si medii de stocare. Cel mai nou e si cel mai interesant, cu viteze de scriere de pana la 299MB/s.

Ziarul Romania Libera a fost votat cel mai bun cotidian din Romania. Distinctia a fost oferita de organizatia elvetiana ICERTIAS

Cotidianul Romania Libera a castigat votul de incredere al cititorilor romani, fiind desemnat cel mai bun ziar din tara, cu cel mai bun raport pret - calitate, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata Best Buy Award, realizat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )