Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani

Adevărul Adevărul,
Cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani

Incidenta accidentelor aviatice este mult mai redusa decat a celor provocate de autovehicule. Cu toate acestea insa, impactul lor este mult mai profund, schimband uneori regulile de securitate sau soarta companiilor aeronautice. Iata cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai mari concursuri de Cosplay din tara va avea loc in cadrul turneului DreamHack 2014 in aprilie la Bucuresti

Organizatorii DreamHack 2014, cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania, anunta sustinerea unui curs oficial de Cosplay , la editia din acest an al turneului ce va avea loc intre 26 si 27 aprilie. Organizatorii anunta un numar mare de participanti inscrisi, din tara si strainatate, si informeaza ca cel care va castiga mare premiu va reprezenta Romania la Paris pe pe cea mai mare scena de cosplay din Europa, la festivalul Japan Expo.

Dupa un an de la moartea lui Hugo Chavez, Venezuela este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii 10 ani

La exact un an de la moartea celui mai indragit lider venezuelean, Hugo Chavez, tara este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii zece ani. Protestele violente, soldate cu 18 morti, s-au oprit doar.

E mai ieftin sa cumperi online de la magazinele straine decat de la cele romanesti. Unde gasesti cele mai bune oferte, in functie de nevoile tale

Preturile produselor oferite de magazinele online din strainatate au continuat, in 2013, sa fie mai mici decat cele din magazinele romanesti, arata o analiza realizata de PayPal, care a verificat destinatiile de unde utilizatorii romani pot achizitiona la cele mai bune preturi produse premium sau ieftine.

Maramuresul, in topul judetelor cu cele mai multe interventii pentru prelevari de organe

Desi este o tehnica relativ recent intrata in Maramures, donarea respectiv prelevarea de organe pare sa fie acceptata si agreata de cei care au posibilitatea sa salveze o viata. Din anul 2013, de cand Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare a primit acreditarea pentru prelevarea de organe, in Maramures s-au efectuat 15 interventii de acest fel.

Bucurestiul, printre cele mai ieftine orase ale lumii. Singapore, Paris si Oslo, cele mai scumpe

Viata in Bucuresti este printre cele mai ieftine dintre marile orase ale lumii, scrie CNN. Sondajul anual arata ca Bucuresti este pe locul 125, dintr-un total de 131 de orase luate in calcul, la egalitate.

Peste 13.000 de posturi vacante in tara. In ce domenii gasiti cele mai multe joburi

Peste 13. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Iasi si Timis, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai cool manichiuri de la Premiile Oscar!

De la Angelina Jolie sau Lupita Nyongo si pana la Kerry Washington ori Maria Menounos, iata ce staruri se pot mandri cu cele mai cool manichiuri de la Oscarurile de anul acesta!.

Salariul net, in declin. Sectoarele cu cele mai mari scaderi

Castigul salarial mediu net a scazut in ianuarie cu 7,7% 135 lei) fata de luna anterioara, la 1. 625 lei, ca urmare a primelor acordate in decembrie, dar si incasarilor mici sau angajarilor pe bani mai putini, cele mai mari reduceri inregistrandu-se in.

Recordul pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan, criticat de societatea civila: e o chemare dezgustatoare si umilitoare

Initiativa unui mall din Cluj de a intra, pe data de 8 Martie, in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan este criticata de Grupul de initiativa cetateneasca S. S Societate Organizata Sustenabil) si de Fundatia Desire pe motiv ca aduce o abordare consumerista si vulgara Zilei Internatonale a Femeii.

Romania, printre cele mai slabe tari din UE la cercetare si inovare. Vezi topul tarilor in materie de inovare

Suedia este pe primul loc in Uniunea Europeana la inovare si cercetare, cu cele mai mari investitii in acest domeniu, a anuntat Comisia Europeana. Ea este urmata de Danemarca, Germania si Finlanda, se arata in raportul tabloului de bord al Uniunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )